Küçük kardeşin Roblox aşkı için ne yapılabilir?

Bırakın oynasın. 8 yaşımdan 12 yaşıma kadar Roblox oynadım şu an 14'üme gireceğim. Sıkılıyor insan bir yerden sonra. Şu an Roblox'ta güzel oyun yok zaten. 2016-2017'de oyunu oynamayan Roblox oyuncuları çok şey kaçırdı.

Roblox'da hesap silme yok ki? Sanal makineden oyun oynanmaz çünkü 256 MB Max VRAM'den dolayı Roblox açılmıyor.

Roblox'a talep edince siliyor ve ayrıca ben sanal makineden Valorant oynamışligim var ne alaka.

Hocam şöyle diline düşen başka bir oyun yok mu? Mesela bir ara herkesin dilinde GTA 5 vardı. Gidin ballandıra ballandıra anlatın, siz oynayın en sonunda 'bu neymiş' deyip bir bakar bence.

Yok kardeş GTA 5 de yüklü gidip Roblox GTA 5 benzeri oyunlar oynuyor.

Hosts dosyasına sanal makine indirme sitelerini falan ekleyin sanal makine indiremesinler.

Yahu benim velet sabahtan akşama kadar Roblox oynuyor. Gittim PS4 ve bir sürü oyun aldım yine oynuyor. Gittim direksiyon seti aldım yine Roblox oynuyor. Hesabını silıyorum yeni hesap acıyor. IP adresinden siteye ban atıyorum adam sanal bilgisayar kurup giriyor. Ne yapacağım bu veledi? 9 yaşında.

Ona kagit Robux'lar yap, cunku kardesler bobughs cok sever. Roblox oynamadigi her gun icin ona 10 kagit Robux teklif et. Sonra aktif edersin de. Ancak aktif etmek icin sart 10000 Robux olsun.

Hosts dosyasına sanal makine indirme sitelerini falan ekleyin sanal makine indiremesinler.

O çocuk nereden bilsin vm hocam.

Yahu benim velet sabahtan akşama kadar Roblox oynuyor. Gittim PS4 ve bir sürü oyun aldım yine oynuyor. Gittim direksiyon seti aldım yine Roblox oynuyor. Hesabını silıyorum yeni hesap acıyor. IP adresinden siteye ban atıyorum adam sanal bilgisayar kurup giriyor. Ne yapacağım bu veledi? 9 yaşında.

Bilgisayarı sakla bence xd.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı