Küçük yaşta prostat olmak

150101

Kilopat
Makaleler
5
Kaç yaşındasın diye sormayın. Ben 12-18 yaş arasında gidip geliyorum. Tam gece uyuyacak iken çişim geliyor ve dayanamıyorum bir yerden sonra. Çişim ise 1-3 saniye anca sürüyor. Ve sanki pipiciğimin içinde bir buz varmış gibi hissediyorum. Normal yaşantıda hiç sıkıntı olmuyor ama geceleyin uyuyamıyorum çünkü sürekli çişim geliyor. Haftanın en az 4 günü sabaha kadar uyanık oluyorum. Okullar başlayınca büyük bir sınav maratonu başlayacak. Sınav maratonunda uykusuz bir şekilde gezip sınava da mal gibi girmek istemiyorum. He bu arada hiç doktora gitmedim. Yani Prostat kanseri olmayabilir. Acı falan yok. Sadece soğukluk ve bütün gece ayakta tutan lanet olasıca çiş. En acı olanı en fazla 3 saniye sürmesi. Hani bol bol aksa neyse.

Kaç yaşındasın diye sormayın. Ben 12-18 yaş arasında gidip geliyorum. Tam gece uyuyacak iken çişim geliyor ve dayanamıyorum bir yerden sonra. Çişim ise 1-3 saniye anca sürüyor. Ve sanki pipiciğimin içinde bir buz varmış gibi hissediyorum. Normal yaşantıda hiç sıkıntı olmuyor ama geceleyin uyuyamıyorum çünkü sürekli çişim geliyor. Haftanın en az 4 günü sabaha kadar uyanık oluyorum. Okullar başlayınca büyük bir sınav maratonu başlayacak. Sınav maratonunda uykusuz bir şekilde gezip sınava da mal gibi girmek istemiyorum. He bu arada hiç doktora gitmedim. Yani Prostat kanseri olmayabilir. Acı falan yok. Sadece soğukluk ve bütün gece ayakta tutan lanet olasıca çiş. En acı olanı en fazla 3 saniye sürmesi. Hani bol bol aksa neyse.
Bir doktora danismanizi tavsiye ederim.

''Doktora görünmelisin dostum''. Şaka bir yana, doktora gitmende fayda var. Yaşadıklarını anlatırsın, elbet ki bir çözüm yolu sunar.

Bizim yapacağımız bişi yok. ".....'ni upgrate yapın bünyenize darboğaz yapıyor" diyemeyeceğimize göre. :) Doktora git. :)
Bu çok iyiydi :)
"Açılın ben üroloğum." diyecek biri pek yoktur sanırım burada. O yüzden bu "darboğaz" sorununda hastane yolları sana görünüyor arkadaşım :)

Böyle şeyleri neden Technopat'a sorarsınız, hiç anlamam.
Aklıma
1- DonanımHaber
2- Technopat
3- ekşi sözlük
geldi. DonanımHaber ile ilgili çok bilgim yok. Ekşi sözlük e konu açamıyorum. Ne yani? Kızlar soruyor a mı açayım?
''Doktora görünmelisin dostum''. Şaka bir yana, doktora gitmende fayda var. Yaşadıklarını anlatırsın, elbet ki bir çözüm yolu sunar.
18 yaşında dahi olmadığım için bir büyük lazım. Anneme ne söyleyeyim? "Anne ben her halde prostat kanserine yakalandım sanırım. Hadi doktora gidelim.". Asıl kötü yanı ya doktor çok farklı bir şey derse? "Çocuğunuz çok fazla ..... çekiyor. Hemen ameliyata alınmalı." "Anne elim yanlışlıkla kaydı yoksa hiç yapman." mı derim. Bir daha ailemin yüzüne bakamam. (Her gün en az 1 posta atıyorum.). Yani durum vahim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı