Küçük yaşta prostat olmak

Söylediğin her şey diyabet belirtisi.Kan şekerini ölçtür.
Neyim la ben? Diyanet? Peki İYE? psikolojik mi? Bana kalırsa hala Prostat kanseriyim. Konuya her gelen farklı bir şey dedi la. Ben bı bekleyeceğim okullar açılana kadar. Belki yazın (normalde 1-2 bardak içerim.) Zaten sıcak olması bide bisiklet sürüyor olmam günde 4-5 bardağa çıkarıyor. Gün içinde çiş yapamadığım için hepsi gece çıkıyor olabilir. Ya da hepsi psikolojik.

12-18 yaş aralığının, alt limitini 12 olarak verdiğine göre 13-14 yaşında falansın. Olay tamamen psikolojik diye düşünüyorum. Ben küçükken böyle bir durum yaşadım, doktor psikolojik deyip yolladı.

Bugün geçmişe bakınca, olayın gerçekten de psikolojik olduğunu farkediyorum maalesef. Bence hiç aileni bulaştırıp rezil olma benim gibi. [emoji1]

@mstfaozder Pipi yazmaktan sıkıntı olsaydı bugün @andrewgarfield aramızda olamayabilirdi. [emoji16]

Bu arada eklemek istediğim bir şey var. Eğer dediğin gibi günde 3 saat bisiklet sürüyorsan ve bir soğukluk hissediyorsan, bu bel soğukluğunun bir belirtisi olabir. Tavsiyem, soğukluk olayı varsa bir üroloğa görün... [emoji15]

Neymiş neymiş ;) bel soğukluğunun belirtisi?

Bir tanıdığımın aynı sorunu vardı. Hatta doktora giderseniz size ürodinami testi yapılması gerek diyebilir ve bu test sadece yaşlılara yapılan tehlikeli bir test. Yakınım bu sıkıntısını strese girmeyerek relax olarak atlattı. Korkacak bir durum yok. Heyecan ve stres her hastalığı yapabiliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı