Kulak içi mi yoksa kulaküstü kulaklığı mı daha çok seversiniz?

Hangisi sizler için daha iyi?


  • Oy verenlerin toplamı
    118
Katılım
16 Kasım 2018
Mesajlar
10.922
Makaleler
15
Çözümler
62
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
--[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB
--[İşlemci]: AMD Ryzen 5500
--[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8]
--[Anakart]: GIGABYTE B450M K
--[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB

--[Monitör] Gigabyte G24F-2
--[Klavye-Mouse] Logitech MK120
--[Kulaklık] Corsair HS50 Pro

_
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhaba, hangi kulaklık türünü daha çok sevmektesiniz? Nedeniyle yazarsanız iyi olur. :)

Açıkcası ben her ne kadar taşınması biraz daha zor olsa da zaten okul dışında pek fazla bir yere gittiğim olmuyor. Kulaküstü kulaklıkları seviyorum.
çünkü kulak içi kulaklıkları afedersiniz bir türlü temiz tutamıyorum.

İlk kez kulaküstü kulaklık kullandığımda biraz kulağımı bastırmaktan beni biraz sinir etse de daha sonra alışmıştım. Kulaküstü bana daha iyi geliyor.

3 Kulaküstü kulaklık bozdum. Sanırım ikisini A.101'den birini Migros'dan almıştım. :( Şimdi ise kulak içi kullanıyorum mecburen.
 
İmkan varsa kesinlikle kulaküstü. Sürücü boyutunun fazla olması ses kalitesi için avantaj. Aynı zamanda konforlu da. Evde kullanmak için kulaküstü tercih ederim.

Ancak dışarı çıkınca işler değişiyor. Kulaküstü hem biraz kaba durduğundan, hem taşıması zor olduğundan hem de kulak içi gibi tek kulağa rahatça takılamadığından dışarıda kulak içi tercih ediyorum.
 
Sabah kulağının içini sabunla yıkıyorsun sonra takarken kulaklığını parmağın veya kulak çöpüyle kulağını temizleyip takıyorsun temiz kalıyor. Kulak üstü atmosferi daha iyi yansıtıyor ama bazen kulakiçinin kalitesi daha iyi oluyor.
 
Kulağımın yapısı dolayısıyla bazen kulak içi kulaklıklar tek kulağımdan düşüyor. Hadi ikisinden de düşse anlayacağım da tekinden düşmesi aşırı sinir ediyor. Bu yüzden sonsuza kadar kulak üstü taraftarıyım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı