Kullanıp Memnun Kaldığınız Cep Telefonları

iPhone 5S kullanıyorum. Telefona mailleri kontrol etmek, arama yapmak, mesajlaşmak ve alarm kurmak gibi basit görevler yüklediğim için daha üst bir modele gerek duymuyorum. Sadece kamerasının daha iyi olmasını ve Face ID olmasını isterdim. Apple güncellemeyi kestiği zaman üst modellerden birini almayı düşünebilirim.

Telefon satın alırken bu güne kadar hiç pişman olmadım çok şükür. Aldığım her telefonu uzun süre memnuniyetle kullandım. Kendi dönemlerinde değerlendirilmesi şartıyla. Nokia'nın piyasayı salladığı zamanlarda Sony Ericsson W810i Walkman telefon beni hayli mutlu etti. Samsung'un krallığında, lenovo vibe x2, şuan Xiaomi Mi A2 4/64. Ödediğim ücretlerin karşılığını fazlasıyla verdiler. Aralarda, Kenwood gibi garip şeylerde kullanmışlığım oldu :D

Galaxy note 2 ve 5 kullandım ikisi de çok güzel kullanışlı cihazdır. Yeni telefon almak istiyorum ama maddi durum nedeniyle mi mix 2S alacağım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı