Kurs güzel bir yer mi?

sabays

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhabalar derslerim kötü olduğu için annem babam vs. ilk bana kızarlardı ilkokul yıllarımda derslerim iyiydi sonra PC bağımlısı oldum bir ara 3 yıl kadar böyle olunca ailem memlekete okula gitmeme karar verdi benim de derslerim iyice battı ama tekrar dönünce babam pişman falan oldu. Benden ümidi kestiler galiba ne yapabilirim? İlk takmıyordum ama hiç ilgilenmiyorlar artık ne kızıyorlar ne de bir şey yapıyorlar.

Öncelikle merhabalar derslerim kötü olduğu için annem babam vs. ilk bana kızarlardı ilkokul yıllarımda derslerim iyiydi sonra PC bağımlısı oldum bir ara 3 yıl kadar böyle olunca ailem memlekete okula gitmeme karar verdi benim de derslerim iyice battı ama tekrar dönünce babam pişman falan oldu. Benden ümidi kestiler galiba ne yapabilirim? İlk takmıyordum ama hiç ilgilenmiyorlar artık ne kızıyorlar ne de bir şey yapıyorlar.

Eğer zorlanmadan ve sıkılmadan ders çalışmak istiyorsan bilgisayar oyunlarına harcadığın zamanı ciddi derecede azaltman gerek.

Ortam, hocalar vb. durumlara göre değişiyor açıkçası. Sürekli çok çok ödev verenler oluyordu. Sırf ödev olsun diye basit basi sorular bile oluyordu. Yani açıkçası kaliteli bir yere gideceksen git. Sırf gitmiş olmak için gideceksen öyle bir yere gitme. Sana katkısı olmayan ödevleri boşu boşuna yapar durursun. Derslerde fazla ortama kapılma. Derste dersini dinle, teneffüsünde ortamına bak. Evine gidince ödevini yap, ders tekrarını aksatma. Kalan zamanını da kendine ayır. Unutma, inanmak başarmanın yarısıdır :)

Sana artık tepki vermemeleri artık umutlarını kestiklerine işaret olabilir. Kurs iyi bir yerdir gidin derim. Bir de tekrar gözlerine girin aileniniz sizi yeniden çalışmanız için dürter o zaman da bir şey demeden çalışın. Size karşı tavırlarının çok daha iyi olduğunu görebilirsiniz.

Oyuna verdiğiniz zamanın çok çok düşürün o zaman bağımlılık gidiyor ve derslere çalışın.

Okul kurslarını kastediyorsan; sana cidden artıları olur. Kesinlikle git, ben gittiğimde bana artısı çok fazla oldu, tabii değişir. Dersleri iyi dinlemen ve sıkılmaman lazım.

Vay ben 1, 2saat beklerim zannediyordum tavsiyeleriniz ičin teşekkürler özenle okuyacağım.
Sana artık tepki vermemeleri artık umutlarını kestiklerine işaret olabilir. Kurs iyi bir yerdir gidin derim. Bir de tekrar gözlerine girin aileniniz sizi yeniden çalışmanız için dürter o zaman da bir şey demeden çalışın. Size karşı tavırlarının çok daha iyi olduğunu görebilirsiniz.

Hocam teşekkür ederim sonraki yıl çalışacağım.
Okul kurslarını kastediyorsan; sana cidden artıları olur. Kesinlikle git, ben gittiğimde bana artısı çok fazla oldu, tabii değişir. Dersleri iyi dinlemen ve sıkılmaman lazım.

Hocam okul kursunada ek olarak da yatılı kurs.

İyi midir sizce.

Vay ben 1, 2saat beklerim zannediyordum tavsiyeleriniz ičin teşekkürler özenle okuyacağım.

Hocam teşekkür ederim sonraki yıl çalışacağım.

Hocam okul kursunada ek olarak da yatılı kurs.

İyi midir sizce.
İyidir iyidir. Sosyalleşmek, ders çalışmak, yeni bir aktivite edinmek ne zaman kötü oldu hocam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı