GustavoFring62
Picopat
Ezel gelmiş geçmiş en iyi Türk dizisidir. Aksini iddia eden edemez.
Ezel mafya dizisi değil.İkisi mafya dizisi olsa da, birbirinden tamamen farklı. Karşılaştırmak yersiz. Kurtlar Vadisi gerçekleri de konu alıyordu. Geçmiş ve geçecek derin devlet olayları dizide vardı.
Ezel mafya dizisi değil.
Ezel izlediğine emin misin ?Kısmen.
İkisi de güzel ama ezel daha güncel olduğu için ve görüntü olarak da daha kaliteli olduğu için ezel diyorum.
Buna katılıyorum.Ezel de bir çok yerde ölücek karakterler ölmüyor.Sürekli bir affetme ve bunun sonucu başka insanların zarar görmesi.O olay çok uzatıldı ezelde,KV de biri hata yaptıysa direk fişini çekiyorlardı.Karahanlı’nın çok manidar bir sözünü bırakıyorum “Kurtlukta düşeni yemek kanundur!”Evet kurtlar vadisi her zaman senaryoya uyuyor, biri hata yaparsa hiç acıma yok ölüyor.
Fakat ezelde bu olmuyor işte. Adamlar her şeyini kopyalamış bir burasını yapamamışlar
@Shaw Dickerson Bir de hocam sürpriz bozana alın mesajınızı bilmeyenler spoiler yemesin.
Ezel ilk sezon mafya dizisi havası yoktu.Ama diğer sezonlar Kenan’la beraber o havaya girildi.Hele sonlara doğru Dayının ölümüyle beraber Ezelin yükselip raconlar kesmesi mafya vari şeylerdi.Ama temelinde mafya yoktu.Ona bakılırsa KV nin de temelinde mafya yok.Türkiye’yi yöneten güçlerin,derin devlet tarafından içeri ajan sokulmasını konu alıyordu.Ama Mafyaya da girildi.Çakırın ölümüyle mafya olayları bitti.Ezel izlediğine emin misin ?
Buna katılıyorum. Ezel de birçok yerde ölecek karakterler ölmüyor. Sürekli bir affetme ve bunun sonucu başka insanların zarar görmesi. O olay çok uzatıldı ezelde, kv de biri hata yaptıysa direk fişini çekiyorlardı. Karahanlı'nın çok manidar bir sözünü bırakıyorum “kurtlukta düşeni yemek kanundur!”
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.