Kurtlar vadisi vs Ezel

Kendi fikrinle bana bir bakış açısı katmıyorsun.
Evet sürekli sana video ile cevap verdiğim için böyle düşünüyor olabilirsin ama hala fikrine katılmıyorum.

Ve yine sana bir video ile cevap vereceğim 🤣
Mimiksiz, kendi sesini kullanmayan Polat’ı, derin karakterlerin çocuk oyuncağıymış gibi bir çırpıda harcanmasını, anlatılmayan önemli detayları beğenmemenin karşı savunması “Polis/şu/bu Vadi izliyor” videoları değildir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet biliyorum sürekli video ile cevap veriyorum ama uzun yazmak istemiyorum.

Evet sürekli sana video ile cevap verdiğim için böyle düşünüyor olabilirsin ama hala fikrine katılmıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Arkadaş haklı ama. Derin devlet polat gibi bir adamı harcar kullanıp atar. Vadide Polat ölümsüz. Pala, Kara, İskender gibi düşmanlar gerçek hayatta 10 tane polat eskitir. Vadinin saçmalıkları da çok yani. Ezel ise komple çalıntı.

Arkadaş haklı ama. Derin devlet polat gibi bir adamı harcar kullanıp atar. Vadide Polat ölümsüz. Pala, Kara, İskender gibi düşmanlar gerçek hayatta 10 tane polat eskitir. Vadinin saçmalıkları da çok yani. Ezel ise komple çalıntı.
Polat Alemdar tetikçi değil ki kullanılıp atılsın. İstihbarat mensubu o.

Dostum videonun sonunda “Dünyada bir tek Necati Şaşmaz bu rolü oynayabilirdi.” cümlesi kendini dev aynasında görmektir. Bu 7 dakikalık saçma ve subjektif videoda Polat’ın mimiksiz, ruhsuz ve duygusuz olmadığına dair bir imare yok. Ayakçının ayakçısı Erdal Kömürcü veyahut Çapsız Abidin daha iyi oynuyor. Gerçekten bir şeyleri tartışmak istiyorsan Vadi mastürbasyonu kanallarından saçma videolar göndermeyi bırakıp de ki “hayır Necati gayet de Polat’ın hislerini başarılı bir şekilde yansıtabilen bir oyuncu, beden dilini ve mimiklerini dizi boyunca ruh haline göre adapte ederek kullandı.” Diyemezsin çünkü kullanamadı. Yere göre sığdırmadığınız dizinin başrolü dizinin yüz karası.

Son düzenleme:
Tabiki de Kurtlar Vadisi. Perşembe gecelerinin sessizliği, uzun kaşe paltolar, replikler, karakterler, oyuncular, senaryo ve anlattığı gerçekler. O dönemlerde yaşamayanlar ancak Ezel der. Dizide kullanılan tabancaların bir tanesi bile görsel efekt ile patlamıyordu hepsi kuru sıkıydı ve bildiğin kovan atıyordu. Oyuncular mükemmeldi.

KV Ezel'in yanına yaklaşamaz bile. Necati Şaşmaz'ın berbat oyunculuğunu şuraya bırakıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı