O zaman kusmana gerek yok. Reflü olabilirsin bir doktora danış.3 gündür hastayım ve kusamıyorum kusucak gibi oluyorum ama kusamıyorum. Parmağımı boğazıma sokmadan ne yiyerek kusabilirim.
Sağlık ocağına gittim gripsin dedi. Tavsiye için sağ olO zaman kusmana gerek yok. Reflü olabilirsin bir doktora danış.
İllaki kusturacağım diyorsan amonyak kokla. Ya da bozulmuş et falan kokla.
Küflü salça bence güzel bir seçenek.O zaman kusmana gerek yok. Reflü olabilirsin bir doktora danış.
İllaki kusturacağım diyorsan amonyak kokla. Ya da bozulmuş et falan kokla.
Lan kusma ;D o beynine gönderilen saçma bir sinyal. Bende yaşadım ama kusmadım, sakın saçma bir şeyler yeyip kusmaya çalışma. Kendini daha kötü yaparsın.
Zaten kusmak manuel birşey değil öyle isteyip kusamazsın.Zorla kusmayın hocam. Yemek borunuzu ve gırtlak kısmınızı tahriş edebilirsiniz. Vücut zaten kendisi çıkaracaktır çıkması gerekiyorsa.
Zorla kusmayın hocam. Yemek borunuzu ve gırtlak kısmınızı tahriş edebilirsiniz. Vücut zaten kendisi çıkaracaktır çıkması gerekiyorsa.
Zaten kusmak manuel bir şey değil öyle isteyip kusamazsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.