Kuşum öldü

Çok sevilen bir evcil hayvanı kaybetmek çok kötü hissettiriyor. Bembeyaz bir hint bülbülüm vardı ve hayatını kaybetti. Sanki ruhumuz bağlanmıştı. Yumurta gibiydi öldüğünde şişmişti. Gidip kendi ellerimle gömdüm. Kedilerin falan yemesine göz yumamadım. Sonrasında sokaktan bir yavru alıp kedi sahiplenmiş oldum. Bir sene boyunca baktım, kucağımda uyuttum ama bir gün ayrılmamız gerekti. Ben de kedileri çok seven halama teslim ettim onu. Şimdi de 9 tane bebeği varmış. 🥲
Kuşum da ellerimde hayatını kaybetti. Çok büyük bir acı...

Başın sağ olsun kardeşim. Hayvan kaybetme duygusunu iyi bilirim. İstemsizce ona bağlanırsın, onu beslersin bir nevi annesi babası oluverirsin. İki tane balığım vardı. Doğum günümde almışlardı bana da. Onları gördüğüm gibi mutluluğum istemsizce artardı. Onların suyunu yenisi ile değiştir, yemleri ver, parmağını onların yanına götür derken eğlence çıkardı. Sonra bir gün balıklarımdan birini ters halde gördüm. Tam tersi şekilde durunca balığın renk değiştirdiğini sanmıştım. Japon balığı olunca ,işte bir de çocuksun, hayal kurdum öyle. Sonra başında bekledim hareket etmeyince balığın öldüğünü anladım ve çok üzüldüm o andan itibaren. 1-2 hafta sonra da beyaz olan gitti. En kötüsü onların kaybını yaşamak. Tekrardan başın sağ olsun.

japon-baligi-akvaryumu-nasil-olmali-820x510.jpg

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı