Kuzenine aşık olmak normal mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O zaman içimde yaşatıp dertten öleyim
Hocam sizin aşkınız biraz ergen aşkı olmuş yanlış anlamayın gömmüyorum size. Kuzene aşık olmak biraz absürt bir durum bence. Farklı kişiler ile ilgilenebilirsiniz dünyada sadece kız olarak kuzeniniz yok :) Anlıyorum seviyorsunuz ama yapacak birşey yok.

O zaman içimde yaşatıp dertten öleyim
O başkasıyla evlenirken ben öyle bakayım içten içe yanayım
Bu mu usta dert. Yaşınız başınız kaç Allah aşkına. Dolar olmuş 13 TL. İhtiyaç dışında harcama yapamıyoruz. Sorsan hayatında kim kampa gitmiş,kayağa gitmiş. Aktivitesizlikten ölüyoruz. Eğitim sistemi leşimleş. Ülke İç savaşa sürükleniyor sen gelmişsin kuzenimle bir gece geçiremezsem dertten ölürüm diyorsun. İlginç kanka. Dünya o kadar kalabalık ki o kuzeninden 5-10 tane daha vardır takma fazla.

Hocam sizin aşkınız biraz ergen aşkı olmuş yanlış anlamayın gömmüyorum size. Kuzene aşık olmak biraz absürt bir durum bence. Farklı kişiler ile ilgilenebilirsiniz dünyada sadece kız olarak kuzeniniz yok :) Anlıyorum seviyorsunuz ama yapacak birşey yok.
kavusamayan asiklar hikayeleri hep ölümle biter bilirmisin hocam
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yanımda olamasan da Sesini duyamasam da Sen benden gitmiş olsan da Seviyorum hala seviyorum Özlüyorum seni

Kuzenine aşık olmak normal mi?

Eski Türk hikaye ve filmlerinde sıkça görülür bu, konakta büyüyen kız çocukları muhtemelen başka erkek görmediklerinden gidip gidip kuzenlerine aşık olur, iyi bir evlilik yapmayı isteyen erkek kuzenler de kız kuzenlerinin sevgisini karşılıksız bırakmaz ve olaylar gelişir.
-Anne ben Kâmuran'ı seviyorum
-Fakat nasil olur evladım, o senin kuzenin
-Benim için mühim değil
-Peki tamam itiraf ediyorum, kâmuran senin kardeşin
-O ha anne!
Ben cidden şaşırıyorum ya belkide ben normal değilimdir ama şöyle söyleyeyim doğu tarafındaki insanlarımızın %80 1 2 3 dereceden akrabalarıyla evli başka yabancı insanlara güvenmedikleri için ve o haberlerde insanlara empoze ettikleri gibi çocuklar sakat felan yani %1 2 ihtimal dostum ne abarttınız ya etrafımızdaki herkes oyle evleniyor. Ha kuzenin diyosunuz burda akraba olan insanlar genellikle birlikte büyümüyor sallıyorum 15 20 25 lerinde ilk defa birbirlerini görüyorlar hoşlanabiliyorlar. Kendi dinimce de bir sakıncası yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı