KYK şartlarında nasıl temiz kilo alınır?

wowerin

Femtopat
Daha fazla  
KYK şartlarında kilo temiz ve olabildiğince yağsız kilo almaya çalışıyorum. Şu an her gün 150 gram yulaf 100-150 gram leblebi yiyorum. Ama ekstra olarak yağsız kalori almam için önerebileceğiniz neler var? Odada sadece kettle var. Pilav makarna zor yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
KYK şartlarında kilo temiz ve olabildiğince yağsız kilo almaya çalışıyorum. Şu an her gün 150 gram yulaf 100-150 gram leblebi yiyorum. Ama ekstra olarak yağsız kalori almam için önerebileceğiniz neler var? Odada sadece kettle var. Pilav makarna zor yani.

Bütçeniz var ise Sinbo SCO-5043 Çok Fonksiyonlu Pişirici Fiyatı ve Özellikleri
Bunu alabilirsiniz. Bir arkadaşım KYK'da bunu kullanıyor ve problem etmemişler. Kettle gibi şalter attırma mevzusu da yokmuş.

Yiyecek olarak bir önerin var mı yulaf leblebi veya bu tarz hazırlaması pratik yağsız kalorili

Tat olarak değişik bir şey istiyorsanız musli alabilirsiniz o da yulaf bazlı bir atıştırmalık sütle veya yoğurtla yiyebilirsiniz. Aklıma başka bir şey gelmedi hocam hazır gıdalara yönelin diyeceğim sağlıksız olacak.

Tat olarak değişik bir şey istiyorsanız musli alabilirsiniz o da yulaf bazlı bir atıştırmalık sütle veya yoğurtla yiyebilirsiniz. Aklıma başka bir şey gelmedi hocam hazır gıdalara yönelin diyeceğim sağlıksız olacak.

Yulafa muz ve fıstık ezmesi koyunca yemesi zor olmuyor ama bana bu saydıklarım dısında ekstra olarak tüketebileceğim bir şeyler lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı