Lanet olsun böyle oyuna!

Tortue

Kilopat
Katılım
1 Aralık 2018
Mesajlar
6.127
Makaleler
1
Çözümler
19
Yer
İstanbul
Kafa dağıtmalık rekabetçi maç gireyim dedim, 4 adet grup anlaşmasından dünyaya gelmiş Türk veletler sövmeye başladı durduk yere daha ısınmada küfür etmeye başladılar. Dalga geçer gibi yaş, memleket sormaları da hangi, ne tür çocuk olduklarını açıklıyor. En sonunda vurdum, yedim 30 dakika. Hiç umurumda bile değil kaybetmeleri ya da benim yediğim ban. Ben böyle saçma bir şey görmedim, Türk veletler Rus veletlerinden daha fena...

Kafa dağıtmalık girip sinir krizi geçirtiyor insana.
 
kafa dağıtmalık rekabetçi maç gireyim dedim, 4 adet grup anlaşmasından dünyaya gelmiş Türk veletler sövmeye başladı durduk yere daha ısınmada küfür etmeye başladılar. Dalga geçer gibi yaş, memleket sormaları da hangi, ne tür çocuk olduklarını açıklıyor.

kafa dağıtmalık girip sinir krizi geçirtiyor insana.

Bu yüzden rekabetçi oyunlara tek başıma girmiyorum, gerçi arkadaşlarla girince de sorun oluyor ama size tavsiyem CS:GO'da tek başınıza rekabetçi maç girmeyin :)
 
Kafa dağıtmalık oyun istiyorsan CS:GO ve LoL gibi sinir bozucu oyunlara bulaşma derim. Güzel hikayesi olan farklı tarzda veya DOOM gibi rahatlatmalı oyunlara bakabilirsin.
 
Kafa dağıtmalık rekabetçi maç gireyim dedim, 4 adet grup anlaşmasından dünyaya gelmiş Türk veletler sövmeye başladı durduk yere daha ısınmada küfür etmeye başladılar. Dalga geçer gibi yaş, memleket sormaları da hangi, ne tür çocuk olduklarını açıklıyor.

Kafa dağıtmalık girip sinir krizi geçirtiyor insana.

Bana da beni hackleyeceklerini söylediler 😆 Sanal Dünya'da kimlik değiştirmek kolay olunca, veletler durmuyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı