Batuhan Sönmez
Hectopat
SSD'de zaten Windows 10 varmış sanırım ikinci el mi aldınız?
Hayır Recep hocanın videosunda ki programdan klonlama yaptım sadece. Ama işte açılışta sizin dediğiniz gibi HDD kısmından açıyor.
SSD'de zaten Windows 10 varmış sanırım ikinci el mi aldınız?
Hayır Recep hocanın videosundaki programdan klonlama yaptım sadece. Ama işte açılışta sizin dediğiniz gibi HDD kısmından açıyor.
Klonlama yaptığınızı unuttum ben o zaman şöyle yapacaksınız. Harddiski geri takıp BIOS ekranına dönün. BIOS ekranından Boot menüsünü açın. O kısımda en başta SSD'nin olması lazım. (Yanlış anlamadıysam)
Klonlama işi böyle sıkıntılar ortaya çıkarabiliyor eğer SSD'ye temiz bir Windows kurulumu yaparsanız çözülecek.
Bana çözüm lazım hocam. Yaptım bir kere klonlama.
SSD'yi formatlayıp temiz Windows kurun.Bana çözüm lazım hocam. Yaptım bir kere klonlama.
SSD'yi formatlayıp temiz Windows kurun.
HDD'deki önemli bilgileri geçici süreliğine SSD'ye yedekleyin.
Sonra HDD'yi formatlayın ve yedeklediğiniz bilgileri geri yerleştirin.
Klonlama ile uğraşmaya gerek yok Windows çok sıkıntı çıkarır. Verilerinizi yedekleyin yeter.
Gerek olmayabilir fakat ileride en az sıkıntı çıkaracak yöntem bu bence. HDD'de Windows'un boot partitionlarını bırakmak çok hoşuma gitmiyor açıkçasıHDD formatlamaya gerek yok.
HDD formatlamaya gerek yok.
HDD formatlamaya gerek yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.