Laptop batarya mAh nasıl öğrenilir?

wzyben

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, dizüstü bilgisayarıma yeni batarya alacağım şu an kullandığım bataryanın kaç mAh olduğunu bilmiyorum nasıl öğrenebilirim?

Yeni bataryayı rastgele almayacaksanız zaten modele göre aratmanız gerekiyor, mAh değeriyle işiniz yok yani.

Ama illa öğrenmek istiyorum derseniz cihazın sitesini ve YouTube'daki teardown videolarını inceleyebilirsiniz.

Bir tanesinde 2200 diğerinde 4500 yazıyor düşük almak istemiyorum.

Ayrıca birkaç araştırma sonucu, bilgisayar eski bir bilgisayar ve batarya olarak 2600 olanı daha fazla karşıma çıktı. Mantıken eski bir bilgisayar olduğu için 2600 daha olası geliyor.

Siz bütün HTML dosyasını paylaşırsanız biz buluruz içinden.

Installed batteries.
PA5186u-1brs
Design capacity: 44.104 mwh.
Full charge capacity: 873 mwh.
Cycle count 1013.

Ayrıca birkaç araştırma sonucu, bilgisayar eski bir bilgisayar ve batarya olarak 2600 olanı daha fazla karşıma çıktı. Mantıken eski bir bilgisayar olduğu için 2600 daha olası geliyor.

Benim önüme 2200 çıkıyor.

PA5186u-1brs 2200 mAh mı?

Son düzenleme:
PA5186u-1brs 2200 mAh mı?
Hocam bakarken çok farklı batarya kapasitelerine rastladım. Dediğiniz gibi 4400'de var, 2600'ü de gördüm. Bataryası çıkıyor zaten. Çıkarınca bir şey olmayacak ise kendiniz bataryanın arkasında yazan ile alsanız daha doğru olur. Verdiğiniz değerlere uygun bir batarya bulamadım ama model olarak çok fazla var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı