Laptoplarda genelde mAh terimi yerine wh terimi kullanılır. Voltajını ve kaç wh olduğunu söylerseniz hesaplayabilirim.
Modeliniz nedir?
Yeni bataryayı rastgele almayacaksanız zaten modele göre aratmanız gerekiyor, mAh değeriyle işiniz yok yani.
Ama illa öğrenmek istiyorum derseniz cihazın sitesini ve YouTube'daki teardown videolarını inceleyebilirsiniz.
Bir tanesinde 2200 diğerinde 4500 yazıyor düşük almak istemiyorum.
@Starlink_0 hocamın komutunu yazdıktan sonra size bir dosya yolu verecek. O dosya yolunu dosya gezginine yapıştırın. O dosyayı bizimle paylaşır mısın?
Siz bütün HTML dosyasını paylaşırsanız biz buluruz içinden.Hangi kısmını?
Hangi kısmını?
Siz bütün HTML dosyasını paylaşırsanız biz buluruz içinden.
Ayrıca birkaç araştırma sonucu, bilgisayar eski bir bilgisayar ve batarya olarak 2600 olanı daha fazla karşıma çıktı. Mantıken eski bir bilgisayar olduğu için 2600 daha olası geliyor.
Ayrıca birkaç araştırma sonucu, bilgisayar eski bir bilgisayar ve batarya olarak 2600 olanı daha fazla karşıma çıktı. Mantıken eski bir bilgisayar olduğu için 2600 daha olası geliyor.
Hocam bakarken çok farklı batarya kapasitelerine rastladım. Dediğiniz gibi 4400'de var, 2600'ü de gördüm. Bataryası çıkıyor zaten. Çıkarınca bir şey olmayacak ise kendiniz bataryanın arkasında yazan ile alsanız daha doğru olur. Verdiğiniz değerlere uygun bir batarya bulamadım ama model olarak çok fazla var.PA5186u-1brs 2200 mAh mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.