Laptop için Intel mi AMD mi?

Render amaçlı kullanacakdan muhakkak Intel al. Çoklu çekirdekde render performansları çok daha iyi.

700 i7 900 i9 diye biliyorum aralarında çekirdek performans GHz farkları var.

Kullanıcı deneyimlerini okumak, performans testi videolarını izlemek lazım limitlimi değil mi cihazın diye onun dışında öğrenme imkanı yok

Bu kasa Acer'ın amiral gemisidir. Şimdiye kadar da Acer'in limitli bir cihaz çıkardığını görmedim. 13700'e RAM ilave etmem gerek 1x16 var cihazda.

Bütçeyi biraz daha zorlarsan bu cihaz da efsanedir?

50k bütçeye çıkabilirsem şunu düşünüyordum;

Attığın cihaza çok yakın ama özellikle 2k panel istediğim için bu cihaz daha makul geldi.

50k bütçeye çıkabilirsem şunu düşünüyordum;

Attığın cihaza çok yakın ama özellikle 2K panel istediğim için bu cihaz daha makul geldi.

Harika bir cihaz evet 13700HX olan. Ben Nitro 16 7840HS i 42 bine aldım o zaman bu cihaz yoktu şu an içim gidiyor :)

Harika bir cihaz evet 13700HX olan. Ben Nitro 16 7840HS i 42 bine aldım o zaman bu cihaz yoktu şu an içim gidiyor :)
Bana da gayet harika göründü cihaz 😁 Biraz daha araştırıcam inceleme videolarını bulamadım pek. Eğer bu bütçede bundan iyisi yoksa almaya çalışıcam, tabi ben araştırıp vakit geçirirken fiyatı yükselmezse.

Peki 2024 Yılında Intel 3 nm'e geçiş yapacağı söyleniyor. Hatta TSMC ile 3 nm de 15. nesil CPU'ları üretmek için anlaşmış. Bu konuda bilgisi olan var mı? Böyle bir şey varsa 15. Nesil pil tüketimi konusunda ve daha birçok konuda Laptoplarda yenilik getirir diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı