Laptop mu alınmalı yoksa tablet modeli mi yükseltilmeli?

Bütçe
25.000

ROVENDO67

Femtopat
Daha fazla  
Masaüstü bilgisayarım ve tabletim var. Param da var. Diyorum ki laptop almaya gerek var mı yoksa tabletimi mi yükseltiyim(şu anki tablet: Mi pad 6 almayı düşündüğüm tablet: Samsung Tab S9 Ultra) (bütçe:25.000)

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptop daha iyi tablete göre daha kapsamlı laptopa emülatör indirerek tamamen olmasa da tablet gibi kullanabilirsiniz(dokunmatik özelliği olmayan tablet olur) ama masaüstüm var diyorsanız laptop gereksiz olur direk tableti yükseltebilirsiniz.

Dışarı götürürüm, dizi film izlerim, internette gezerim kahvemi içerken diye bir düşünceniz varsa tablet yeterli gelir bence. Zaten Samsungların tablet tarafındaki en büyük artısı kalemi de olması. Arkadaşın da dediği gibi klavyeli de bir kılıf alırsınız, kompakt ve her türlü yeterli gelecek bir ürün sahibi olursunuz. Bu bütçeye daha farklı şeyler yapabileceğiniz laptop bulmanız imkansız + dokunmatik ve kalemsiz olacak. Yani yanında mouse + şarj aleti de taşımak zorunda kalacaksın derken, tablet çok daha mantıklı.

TEŞEKKÜRLER bende sizin dediğimniz gibi tablet alıcam laptop a gerek yok zaten şimdi aklıma geldi arkadaşın dediği gibi klavye alsam aynı görevi görüyor zaten windows oyunlarını oynamak gibi bi isteğim de yok

konu kapanmıştır

Technopat Haberler

Geri
Yukarı