Laptop vs masaüstü sistem

Yusuf islam68

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Güvenlik
Evimde masaüstü bilgisayarım şimdi bir laptop merakı beni sardı sizce evde masaüstü oyun PC'si varken laptop alınır mı? Almak istediğim laptop.

Masaüstü bilgisayarım.

PC Hocasının çıkardığı sistem:

Evimde masaüstü bilgisayarım şimdi bir laptop merakı beni sardı sizce evde masaüstü oyun PC'si varken laptop alınır mı? Almak istediğim laptop.

Masaüstü bilgisayarım.

PC hocasının çıkardığı sistem:

50k üzeri bir notebook almayacaksanız gereksiz olur.
Onun yerine mevcut sistemi güncelleyin.

Bende de gaming laptop var ama öyle her istediğinizde oraya buraya taşımak istemiyorsunuz maalesef. Ben daha çok evdekilerin kablolara laf etmesinden dolayı gaming laptop aldım, bana kalırsa kasa ile uğraşmak daha zevkli geliyor.

Kasayı isterseniz geleceğe dönük olarak güncelleyebilirsiniz. Laptop alırsanız öyle bir durum olmaz (diye biliyorum). Bir laptop ömrü zorlarsanız en fazla 8-9 yıl. Seyahat falan ederim, bana acil lazım olur falan derseniz laptop uygun olabilir ama ben bulaşmamanızı tavsiye ederim.

Masaüstü bilgisayarım.

PC hocasının çıkardığı sistem:

Laptop merakınız varsa Mac alabilirsiniz Windows almak yerine. Sonuçta oyun oynamanız gereken ya da Windows'tan yapmanız gerek bir şey olduğunda evdeki bilgisayarınızı kullanırsınız ben şahsen öyle yapıyorum. Çok da memnunum MacBook Air'den.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı