@ExecutioneR_ Hocam zaten diğerlerinin fiziksel görünümlerinden farkı var İ7-740QM nin. Fotoğraflarını yüklüyorum. Çalışmasını ben de isterdim. Zira diğerlerine nazaran daha güçlü bir işlemci.
O zaman hocam yapacak bir şey yok. İ7-620M demiştiniz. İ7-620M 35W ve sizin takmaya çalıştığınız işlemci ise 45W TDP değerine sahip. 35W TDP olan bir İ7 bakın. İ7-640M tercih edilebilir.
@ExecutioneR_ Hocam zaten diğerlerinin fiziksel görünümlerinden farkı var İ7-740QM nin. Fotoğraflarını yüklüyorum. Çalışmasını ben de isterdim. Zira diğerlerine nazaran daha güçlü bir işlemci.
Hocam ama Acer Aspire 5745G'nin chipseti bütün 1.nesil işlemcileri destekliyor. Zira aynı model bilgisayara sahip birine işlemcisi ne diye sorduğum da İ7 740QM dedi. Benim bilgisayarım ile aynı. Hiç bir fark yok.
@ExecutioneR_ Hocam eski işlemcinin TDP değeriyle aynı olması gerekiyor diye biliyorum. Benim laptopum da 5740G soketler aynı. Sanırım ben de İ7-740QM taksam bende de çalışmaz.
@ExecutioneR_ Hocam bence güçlü bir adaptör alıp deneyin şansımızı kullanalım. Bende de aynı sistem var merak ettim şimdi. Param çok olsa ben de alıp denerdim.
Allah allah. Benim adaptörüm de 19V ve 4.74A ve üstüne İ7-2670QM'i besliyor bu adaptör. Sizin taktığınız işlemciden çok daha güçlü bir işlemciyi besliyor o değerler. Adaptör ile alakalı olamaz.