- Makaleler
- 1
Laptopuma yeni işlemci alıp taktım. Ancak güç tuşuna basdığım da ışıklar 1 saniye yanıyor ve kapanıyor. Bu neden olabilir?

Arkadaşın ekran kartı güçlüyse işlemciye yer kalmıyor olabilir. Eski ekran kartları fazla güç tüketiyor çünkü.Allah allah. Benim adaptörüm de 19V ve 4.74A ve üstüne İ7-2670QM'i besliyor bu adaptör. Sizin taktığınız işlemciden çok daha güçlü bir işlemciyi besliyor o değerler. Adaptör ile alakalı olamaz.
Ama senin laptop daha yeni jenerasyon olduğu için besleme devreleri daha iyi iş yapıyor olabilir.Allah allah. Benim adaptörüm de 19V ve 4.74A ve üstüne İ7-2670QM'i besliyor bu adaptör. Sizin taktığınız işlemciden çok daha güçlü bir işlemciyi besliyor o değerler. Adaptör ile alakalı olamaz.
Olabilir. Ekran kartınız ney bu arada? Adaptör alacaksanız amper değeri yüksek bir adaptör alın. Voltaj değeri 19V olmalı ama.Ama senin laptop daha yeni jenerasyon olduğu için besleme devreleri daha iyi iş yapıyor olabilir.
Ekran kartım GT420M. Adaptör önerileriniz var mıdır ?Olabilir. Ekran kartınız ney bu arada? Adaptör alacaksanız amper değeri yüksek bir adaptör alın. Voltaj değeri 19V olmalı ama.
Peki adaptör önerebilir misiniz? Çünkü bu işlemciyi kullanmak istiyorum.@ExecutioneR_ Benim ekran kartım 15W, sizinki de 23W güç tüketiyor. İkimizin de adaptör değerleri 19V 4.74A. Belki daha güçlü adaptör sorunu çözebilir ama emin değilim.
Öncekin de iadeyi aldım. Hatta işlemciyi geri göndermeden. Direk dispute açıp işlemci çalışmıyor yazdım ve 1 hafta içerisinde paranın tamamı geldi.Şimdi işlemciyi iade edebileceğiniz bile meçhulken adaptöre para vermeyi düşünmeyin bence.
Lite-On ya da Delta Electronics markası olabilir. Kaliteli ürün yapıyorlar çünkü. 19V 6A ya da 19V 7A alabilirsiniz. Ama soket ölçüleri sizinkiyle aynı olmalı.Peki adaptör önerebilir misiniz? Çünkü bu işlemciyi kullanmak istiyorum.
Evet. Şu an kullandığım adaptör de Lite-On.Lite-On ya da Delta Electronics markası olabilir. Kaliteli ürün yapıyorlar çünkü. 19V 6A ya da 19V 7A alabilirsiniz. Ama soket ölçüleri sizinkiyle aynı olmalı.
Şu ürün nasıl:Lite-On ya da Delta Electronics markası olabilir. Kaliteli ürün yapıyorlar çünkü. 19V 6A ya da 19V 7A alabilirsiniz. Ama soket ölçüleri sizinkiyle aynı olmalı.
 m.n11.com

m.n11.com
				Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.