Laptopa yeni işlemci takınca açılmıyor

Allah allah. Benim adaptörüm de 19V ve 4.74A ve üstüne İ7-2670QM'i besliyor bu adaptör. Sizin taktığınız işlemciden çok daha güçlü bir işlemciyi besliyor o değerler. Adaptör ile alakalı olamaz.
Arkadaşın ekran kartı güçlüyse işlemciye yer kalmıyor olabilir. Eski ekran kartları fazla güç tüketiyor çünkü.

Allah allah. Benim adaptörüm de 19V ve 4.74A ve üstüne İ7-2670QM'i besliyor bu adaptör. Sizin taktığınız işlemciden çok daha güçlü bir işlemciyi besliyor o değerler. Adaptör ile alakalı olamaz.
Ama senin laptop daha yeni jenerasyon olduğu için besleme devreleri daha iyi iş yapıyor olabilir.
Benim adaptörümden daha güçlü ve sıkıntı çıkarmayacak adaptör önerileriniz var mıdır ?

Lite-On ya da Delta Electronics markası olabilir. Kaliteli ürün yapıyorlar çünkü. 19V 6A ya da 19V 7A alabilirsiniz. Ama soket ölçüleri sizinkiyle aynı olmalı.
Evet. Şu an kullandığım adaptör de Lite-On.
Lite-On ya da Delta Electronics markası olabilir. Kaliteli ürün yapıyorlar çünkü. 19V 6A ya da 19V 7A alabilirsiniz. Ama soket ölçüleri sizinkiyle aynı olmalı.
Şu ürün nasıl:

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı