Laptopa yeni işlemci takınca açılmıyor

Allah allah. Benim adaptörüm de 19V ve 4.74A ve üstüne İ7-2670QM'i besliyor bu adaptör. Sizin taktığınız işlemciden çok daha güçlü bir işlemciyi besliyor o değerler. Adaptör ile alakalı olamaz.
Arkadaşın ekran kartı güçlüyse işlemciye yer kalmıyor olabilir. Eski ekran kartları fazla güç tüketiyor çünkü.

Allah allah. Benim adaptörüm de 19V ve 4.74A ve üstüne İ7-2670QM'i besliyor bu adaptör. Sizin taktığınız işlemciden çok daha güçlü bir işlemciyi besliyor o değerler. Adaptör ile alakalı olamaz.
Ama senin laptop daha yeni jenerasyon olduğu için besleme devreleri daha iyi iş yapıyor olabilir.
Benim adaptörümden daha güçlü ve sıkıntı çıkarmayacak adaptör önerileriniz var mıdır ?

Lite-On ya da Delta Electronics markası olabilir. Kaliteli ürün yapıyorlar çünkü. 19V 6A ya da 19V 7A alabilirsiniz. Ama soket ölçüleri sizinkiyle aynı olmalı.
Evet. Şu an kullandığım adaptör de Lite-On.
Lite-On ya da Delta Electronics markası olabilir. Kaliteli ürün yapıyorlar çünkü. 19V 6A ya da 19V 7A alabilirsiniz. Ama soket ölçüleri sizinkiyle aynı olmalı.
Şu ürün nasıl:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…