Merhaba, şu an lanet bir sorunla uğraşıyorum. Laptopumun arka kısmını kendim açma gibi bir şansım var mı? Yoksa bu uzmanlık isteyen bir iş mi? Yani uzmanlık isteyen bir iş mi derken tek başıma açarsam bir terslik olur mu diye.
Markaya ve modele göre değişiyor.Merhaba, şu an lanet bir sorunla uğraşıyorum. Laptopumun arka kısmını kendim açma gibi bir şansım var mı? Yoksa bu uzmanlık isteyen bir iş mi? Yani uzmanlık isteyen bir iş mi derken tek başıma açarsam bir terslik olur mu diye.
Yok kendinde açarsın. Parçaları kafana göre kurcalama yeter.Merhaba, şu an lanet bir sorunla uğraşıyorum. Laptopumun arka kısmını kendim açma gibi bir şansım var mı? Yoksa bu uzmanlık isteyen bir iş mi? Yani uzmanlık isteyen bir iş mi derken tek başıma açarsam bir terslik olur mu diye.
Yeni tip laptoplarda vidaları söküyorsun ardından kredi kartından daha ince ve yumuşak bir nesne ile arka kapağın tırnaklarını da açtıktan sonra laptopun arka kapağı çıkacaktır. Eski tip ise tecrübem yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.