Kullanım sırasında pil kısmının sıcaklığına bakın. Eğer çok ısınıyorsa sorun. Isınmıyorsa bir şey olmaz.
Hocam ben fiyat konusunda dedim Allah korusun hocam sağliğiniza dikkat edin iyi günler.Katılmak ile birlikte plastiği bükebilecek kadar olan ısı pilide patlatıp size zarar verebilirdi. @Feyzi Unal.
Bu tamir edilmez mi? Düzelmesi için herhalde kasanın mı değişmesi gerek bilmiyorum. O da zor olabilir sanki. Pili değiştirip de yollayabilirler. Yani bu yanık erimesi düzelmeyedebilir gibi değil mi?
Masada 3 mum yaktım. Birini de laptopun burasına koymuşum. Mum eritmedi aslında. Ben bu laptopun üstüne koyduğum mum tabağında peçete yaktım üstüne mum attım erittim oynadım yani bir 10 dakika xD o arada yakmışım.
Ha kasa değişebiliyor yani. O zaman garantiye bir başvurmak gerek.Tamir edilir kasa değişecek, pilde hasar varsa o değişecek. Yanık erimesi kendi kendine düzelemez tabii ki de.
Her yüzeyde yüksek ısıyla oyun oynanmayacağını öğrenmişsindir diye düşünüyorum.
Ha kasa değişebiliyor yani. O zaman garantiye bir başvurmak gerek.
Evet öğrendim. İnsanlık hali. İnsan bir an bazı şeylerin farkına varmıyor.
Şimdi pcyi uzun bir süre fan temizliği yağı macunu filan bakım yapılmayınca tozdan dolayı işlemci ve GPU'da filan ısı artışları oluşuyor ya hani o durumlar laptopların pil sıcaklığını da etkiliyor mu ?Çok yüksek ihtimalle değişir hocam sormanda fayda var ama çok yüksek fiyatlar isterler bence
Şimdi PC'yi uzun bir süre fan temizliği yağı macunu filan bakım yapılmayınca tozdan dolayı işlemci ve GPU'da filan ısı artışları oluşuyor ya hani o durumlar laptoplaroın pil sıcaklığını da etkiliyor mu?
Bu aralar oyun oynamıyorum malum atanma telaşından ötürü. Normal kullanımda (ki hep internette tarayacı ve sekmelerle gezmek uğraşmak) normal sağlıklı bir laptopun pil sıcaklık aralığı tahmini olarak ortalama kaç olmalı acaba ?Kullanım sırasında pil kısmının sıcaklığına bakın. Eğer çok ısınıyorsa sorun. Isınmıyorsa bir şey olmaz.
Kasayı açarsak ama eriyen kısmın en azından pile temas edip etmediğini; temas ettiyse de gözle görünen bir etki olup olmadığını anlayabiliriz değil mi ? Zaten bakım yapmam gerek de daha önce hiç laptop kasası açıp bakım yapmadığımdan endişeleniyordum; bir de bu aralar oyun oynayamadığımdan çok da üstüne düşmüyordum bakım işinin. Ancak şimdi bir kasayı açıp bakmak da fayda var gibi görünüyor. Ben en iyisi öyle yapayım değil mi ? Hem zaten eriyen kısım pile temas etmediyse ve pil de herhangi bir şey görünmüyorsa ortada hiç bir sorun yok demek anlamına gelmelidir değil mi ?Çok ama çok az etkiler, etkilemesi için işlemcinin üstündeki bakır borunun veya nikel kaplı bakır borunun pilin üstünden geçmeli veya kasa komple demir olmalı.
Yani etkilemez.
Zaten bu durumda ben pile bir zarar geldiğini düşünmüyorum sadece ısınmıştır ve soğumuştur.
Kasayı açarsak ama eriyen kısmın en azından pile temas edip etmediğini; temas ettiyse de gözle görünen bir etki olup olmadığını anlayabilir değil mi? Zaten bakım yapmam gerek de daha önce hiç laptop kasası açıp bakım yapmadığımdan bir endişeleniyordum; bir de bu aralar oyun oynayamadığımdan çok da üstüne düşmüyordum bakım işinin. Ancak şimdi bir kasayı açıp bakmak da fayda var gibi görünüyor. Ben en iyisi öyle yapayım değil mi? Hem zaten eriyen kısım pile temas etmediyse ve pil de herhangi bir şey görünmüyorsa ortada hiçbir sorun yok demek anlamına gelmelidir.
Bu aralar oyun oynamıyorum malum atanma telaşından ötürü. Normal kullanımda (ki hep internette tarayacı ve sekmelerle gezmek uğraşmak) normal sağlıklı bir laptopun pil sıcaklık aralığı tahmini olarak ortalama kaç olmalı acaba?
Kasayı açarsak ama eriyen kısmın en azından pile temas edip etmediğini; temas ettiyse de gözle görünen bir etki olup olmadığını anlayabiliriz değil mi? Zaten bakım yapmam gerek de daha önce hiç laptop kasası açıp bakım yapmadığımdan endişeleniyordum; bir de bu aralar oyun oynayamadığımdan çok da üstüne düşmüyordum bakım işinin. Ancak şimdi bir kasayı açıp bakmak da fayda var gibi görünüyor. Ben en iyisi öyle yapayım değil mi? Hem zaten eriyen kısım pile temas etmediyse ve pil de herhangi bir şey görünmüyorsa ortada hiçbir sorun yok demek anlamına gelmelidir değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.