Last of Us Part 1'de VRAM kullanımı yüksek

CikiBavyer

Megapat
Last of Us part 1 Steam'de açılmış, ama bu VRAM kullanımı gerçek mi? 3080 Ti ile bile 2K da oynatamıyor.

1680020774941.png

Yüksek ayarda yine 10GB falan oluyor VRAM kullanımı henüz oyuna başlamadım. Bakalım bende ne kadar verecek.

Bu bence bayağı saçma bakış açısı. Sırf VRAM fazla diye AMD'ye yönelmek... Ben NVIDIA fanboy değilim ancak yazılım olarak NVIDIA'nın çok üstte olduğu bir gerçek.

Ülkedeki muhalefet iktidar meselesi gibi bu durum da. AMD yazılımı stabil hale getirse NVIDIA gidip de bir daha öyle 3080'e falan 12 GB koyamayacağını anlar ama işte ikisi de tüketiciyi birbirine paslıyor.

Arkham Knight portunu yapan adamlardan ne beklenir ki?

Daha kötüsü olamazdı APU sistemler için hayal olarak kaldı bu oyun 1080p gibi günümüzde düşük sayılabilecek çözünürlükte 12 GB VRAM doldurmak nedir? Ayrıca takılma sorunu var oyunun aşırı kötü portlamışlar. Ayrıca Uncharted yapımcılarının neyse.

Ülkedeki muhalefet iktidar meselesi gibi bu durum da. AMD yazılımı stabil hale getirse NVIDIA gidip de bir daha öyle 3080'e falan 12 GB koyamayacağını anlar ama işte ikisi de tüketiciyi birbirine paslıyor.
AMD'nin yazilimi son senelerde zaten deli gibi stabil hale geldi ki? Artik wattman hatasi random cikan bir sey degil, bir uyari.

Daha kötüsü olamazdı APU sistemler için hayal olarak kaldı bu oyun 1080p gibi günümüzde düşük sayılabilecek çözünürlükte 12 GB VRAM doldurmak nedir? Ayrıca takılma sorunu var oyunun aşırı kötü portlamışlar. Ayrıca Uncharted yapımcılarının neyse.

Sizde en azından 12 GB VRAM var, bende 6650 XT 8 GB VRAM ile ağlayacak her halde.

Ekran kartı sahipleri için bile hayal olarak kaldı. 1050 Ti ile FSR açık Lowest'te 40 FPS alırım diyordum artık oynamasam daha iyi olur diye düşünüyorum.

Sizde en azından 12 GB VRAM var, bende 6650 XT 8 GB VRAM ile ağlayacak her halde.

1080p medium-high Custom ayarlar ile oynarsınız sıkıntı olmaz diye düşünüyorum fakat normal RAM kullanımı şaşırttı beni sınıra dayanıyor. Başka bir kaynakta adam 4K Ultra için 36 GB RAM kullanımı görmüş.

AMD'nin yazilimi son senelerde zaten deli gibi stabil hale geldi ki? Artik WattMan hatasi random cikan bir şey degil, bir uyari.

Bir tek WattMan için söylemedim ben de AMD kullanıyorum böyle ufak tefek hataları var. Demek istediğim NVIDIA gibi bir yazılım yapması. Kimsenin AMD de şöyle hata var diyememesi lazım.

O sirada RE4 Remake. Oyunlar boyle artik.

Eki Görüntüle 1718095
Öyle cidden ama Ryzen 3 3200G böyle oynatması da şükür sebebi;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İnşallah THLOU da böyle oyanıtr.

Ekran kartı sahipleri için bile hayal olarak kaldı. 1050 Ti ile FSR açık Lowest'te 40 FPS alırım diyordum artık oynamasam daha iyi olur diye düşünüyorum.

1050 Ti çok eskidi bu oyunu zaten iyi durumda oynatamaz ama GTX 1650 testi bile içler acısı. Bu devirde 1080p için RTX 3060 12 GB altı kart alınmaz diyordum şu an fikirlerim RTX 3080 12 GB veya RX 6800 aşağısı alınmaz olarak değişti.

Last of Us part 1 Steam'de açılmış, ama bu VRAM kullanımı gerçek mi? 3080 Ti ile bile 2K da oynatamıyor.

Eki Görüntüle 1718091
Dedik size yıllarca Nvidia kazık atıyor o kartlara 8 gb vram 10 gb vram bile yetmez diye aldınız nvidia şimdi siz düşünün. DLSS açmayı dene vram kullanımını biraz düşürebilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı