Last of Us Part 1'in yeni güncellemesi ile oyuna FSR 3 ve AMD Frame Generation eklendi

@Maxtoric, TLOU da Ray Tracing bile yok. Ayrıca oyunun başındaki ev sahnesinde daha yüksek FPS alınıyor. Sonraki sahnelerde 75 FPS aldığınız gözüküyor. E FSR falan da açıksa o da normal zaten anormal bir durum yok.
Real Time Reflections'ın kısaltması da RT olduğu için oyunda Ray Tracing veya Path Tracing var sanan çok.

Bu arada RX6600 ile 60 FPS almak çok zor değil bu oyunda. Ben oyun ilk çıktığı, optimizasyonun bozuk olduğu zamanlarda bile optimize edilmiş grafik ayarları ile FSR kapalı olmasına rağmen 60FPS alabilmiştim. Oyunda birkaç ayar grafiklere minimal etki etmesine rağmen çok FPS yiyebiliyor.
 
En düşükte mi ? Ben 7600'le oynayamamıştım 20 dkdan sonra çöküyordu oyun.
Hayır en yüksek ayarlarda. Ray tracing bile açıktı. Eylül ayında oynamıştım. Tess boğuşurkenki yere kadar bazenleri 50 FPS'e düştü o da 10-20 saniyeliğine. Ondan sonra 120-130 FPS arası alıyordum hep. İşlemcimde öyle ahım şahım değil i3 12100F.
Hocam yalnızca 4 TL farkla mayonez ketçap da ister misiniz? Ben RTX 3060 Ti ile bahsettiğinizin yarısını sizinkinden iyi bir işlemci ile alamadım da.
 
İlk çıktığında R5 2600 ve RTX 2060 ile denemiştim pek zevkli olmamıştı. Hem 60FPS altında hem de çamur gibi bir görüntü almıştım. Şimdi yüklesem düzgün oynayabilir miyim acaba?
 

Geri
Yukarı