Captainpirate
Megapat
Daha fazla
Maalesef bu takım oyununa dayalı rekabeti olan tüm oyunlarda geçerli.Bu oyunun en büyük sıkıntısı ne kadar iyi oynarsanız oynayın kaybettiğinizde eşit kaybediyor olmanız. Bu çok saçma. Aynı şekilde hiçbir şey yapmadan oyun kazanan insanlarda var. Derecelide oyuncuların bireysel performanslarına yönelik puanlama sistemi gelmesi lazım
Yalnız güncellemeler tüm sunucular için geliyor yani sadece TR sunucusu için yapmıyorlar. Keza LOL gibi oyunun savunucu değilim ama bana göster ki oyunda hilesi olmayan bir oyun bizde oyunu bırakalım. Bütün oyunlarda hile var az veya çok zaten bu ban sistemi sadece chat için değil script kullananları da tespit etmeye başladı .Ben aynı fikirde değilim, script vs gibi hilelere çözüm aramak yerine chat banıyla uğraşıyorlar ki benim TR serveti umurumda değil artık. Umarım yakında kapanır bitkisel hayattaki hasta gibi ayakta tutma çabalarındalar.
Bunun Türklükle alakası yok. CS GO girersen ruslarla Rusta girersen asyalıların hile açması ve toxiclikleri var. Her oyunda var. Ama TR şartlarında büyüyen ufak kitlenin sağlıklı büyümesi bu şartlarda zaten zor.Ne zaman LoL'e başlamak istesem ucubeler yüzünden bırakıyorum, yani görüyorsun yeni başlamışım toksiklik yapmanın manası nedir, türkler her oyunda böyle ya çok acınası.
Son düzenleme: