Ben de size katılıyorum hocam, bireysel performansa göre puanlama çok daha mantıklı, LoL’e de böyle bir sistem gelmesi lazım.Derecelide oyuncuların bireysel performanslarına yönelik puanlama sistemi gelmesi lazım
Valorant’ta bireysel puanlama sistemi var hocam, maçtaki performansınıza göre kazanacağınız veya kaybedeceğiniz kademe puanı değişiyor. Mesela bir maçı yüksek KDA ile kazanırsanız 20/25 kademe puanı, maçı düşük KDA ile kazanırsanız 5/10/15 kademe puanı kazanıyorsunuz. Aynı şekilde yüksek KDA ile maç kaybederseniz kademe puanı kaybınız düşük oluyor ve düşük KDA ile maç kaybederseniz daha fazla kademe puanı kaybı oluyor. LoL’ün de böyle bir sistem getirmesi iyi olabilir.Maalesef bu takım oyununa dayalı rekabeti olan tüm oyunlarda geçerli.
Maalesef bu takım oyununa dayalı rekabeti olan tüm oyunlarda geçerli.
Yalnız güncellemeler tüm sunucular için geliyor yani sadece TR sunucusu için yapmıyorlar. Keza LoL gibi oyunun savunucu değilim ama bana göster ki oyunda hilesi olmayan bir oyun bizde oyunu bırakalım. Bütün oyunlarda hile var az veya çok zaten bu ban sistemi sadece chat için değil script kullananları da tespit etmeye başladı.
Bunun türklükle alakası yok. CS:GO girersen Ruslarla Rus'ta girersen asyalıların hile açması ve toxiclikleri var. Her oyunda var. Ama TR şartlarında büyüyen ufak kitlenin sağlıklı büyümesi bu şartlarda zaten zor.
Evet böyle bi durum var script kullanıp bırakan ile daha önce hiç script kullanmayan tecrübeli oyuncu fark ediyor hitbox muhabbetini(Bundan 4-5 yıl önce yetenek atışlarının Hitbox'unu ezberlemek için kullanmıştım. O hesapta 1 haftada ban yedi zaten. Ha bana yararı oldu mu, oldu? Yetenek atışlarını o kadar ucundan savuşturuyorum ki script diye hakaret işitiyorum artık.)
Araplarla pubg oynarsan fikrin değişir.Eğer bir online oyunda yapımcılar gerekli önlem ve yaptırımları uygula(ya)mıyorsa yapılacak şey evvela Türk oyunculardan kaçmak. Olmuyorsa oyunu terk etmek. Sinir hastası olmak için yeterli etmen var zaten memlekette. Bir de klavye başındaki beyinsizlerle uğraşmaya değmez. Neden Türkler diye sormanıza gerek yok bence. Çünkü toksik olma konusunda dünya lideriyiz.
Oynadığım tek online oyun CS:GO'da bile ben çok rahatsız oldum. Türkler çok fena. Ruslar dahi toksik olma konusunda Türkler'in eline su dökemez. Farklı haritalarda sürekli solo giren ve envai çeşit ırkla karşılaşmış birisi olarak söylüyorum. Türkler'in lobisinden kaçıp solo girmek ve harita tercihlerinde Dust2'yi çıkarmak veya diğerleriyle karıştırmak oyundan aldığım keyfi ciddi miktarda arttırdı. Çünkü Türkler lobi ile 4-5 Türk şeklinde girmeye çok meyilli ve diğer tüm milletlerden çok daha fazla bir şekilde tek harita ağırlıklı(Dust2) oynuyor. Solo Dust2 girmek kendi takımımda Türk olma ihtimalini epey düşürüyor. Ancak karşıya hemen her maç geliyorlar ve chat üzerinden taciz ediyorlar. O yüzden farklı harita karıştırmak da epey etkili.
Bir de farklı oyunlar oynayanlar diyor ki Valorant ve LoL'deki kitleler daha fenaymış. Eğer öyleyse Allah size sabır versin.
çok insan raporlayan biri değilim ama raporladığım birinin ban yediği bildirimi geldi 1 hafta önce gerçekten de banlamaya başladılar sanırım.Açıkçası tamamen fikrimi beyan etmek ve düşüncelerinizi merak ettiğim için konu oluşturmak istedim.
Yaklaşık 2013'ten beri LoL oynuyorum. Elmas 1 ve eğlencesine oynadığım platin olmak üzere 2 hesabım var. Yaklaşık 4 ama en kötü şu 3 senedir gerçek hayatta şahit olmadığım tanışmadığım aklımın ucundan bile geçmeyecek derecede saçma ve değişik insanlarla muhatap ve sesli olarak konuşma şerefine nail oldum.
Aralarında şizofreniden tut bipolar bozukluğu olan insanlara ve ailevi değerlerine küfürler bir yana evinin yanmasını isteyenden tut en fantastik bela okuyanlara kadar değişik insanlar.
Ama şunu söylemek isterim ki özellikle son yamadan sonra yaklaşık 10 senedir getirdikleri en iyi güncelleme yeni ban sistemi diyebilirim. Yamanın ilk haftasında abartısız 50-60 tane bildirim aldım ve ilginç şekilde artık psikolojisi bozuk çocuklar konuşamıyor müthiş bir hissiyatarkadaş listem dolu ekleyemiyorlar müthiş bir hissiyat
SS toxicliği yapmaya çalışıyorlar mute atıyorsun müthiş bir his ve oyunu da trolleyemiyorlar
şimdilik AFK bırakıyorlar. Artık sohbet olabildiğince sessize büründü. Hatta o kadar çok ban atıldı ki oyuncu sayısı bile azaldı sanırım. Uzun lafın kısası bu yeni ban dalgası10 senenin en güzel değişikliğiydi.
@WosTidReis "mal" kelimesi argo kelimeye girmiyor mu? Giriyor, toksiklik yapma hakkınız yok. Doğal olarak da ban atılmış. 1 ay yerine keşke 1 sene atsalarmış da aklın başına gelirdi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.