League of Legends ban dalgası

@WosTidReis hayır, ciddi yazdım. "Mal" kelimesi yüzünden bir ay banlandığınızı iddia ediyorsunuz. Sohbet geçmişini bir atın da bakalım, "mal" kelimesi yüzünden mi bir ay banlanmışsınız? Bir bakalım ve bir ay ban yeme noktasına getirdiysen demek ki toksik oyuncusun. Bunu kabul etmek istemesen de toksik oyuncusun, ilk bandan bir ay banlanman mümkün değil. Demek ki önceden banlanmışsın ve aynı toksik davranışları devam ettirdiğinden dolayı hesabın bir ay olarak askıya alınmış ve fikrimi de değiştirdim. Aklının başına geldiğini sanmıyorum, keşke hesabını beş sene uzaklaştırsalarmış ancak öyle aklın başına gelirdi.

@WosTidReis hayır, ciddi yazdım. "Mal" kelimesi yüzünden bir ay banlandığınızı iddia ediyorsunuz. Sohbet geçmişini bir atın da bakalım, "mal" kelimesi yüzünden mi bir ay banlanmışsınız? Bir bakalım ve bir ay ban yeme noktasına getirdiysen demek ki toksik oyuncusun. Bunu kabul etmek istemesen de toksik oyuncusun, ilk bandan bir ay banlanman mümkün değil. Demek ki önceden banlanmışsın ve aynı toksik davranışları devam ettirdiğinden dolayı hesabın bir ay olarak askıya alınmış ve fikrimi de değiştirdim. Aklının başına geldiğini sanmıyorum, keşke hesabını beş sene uzaklaştırsalarmış ancak öyle aklın başına gelirdi.

Evet oyunun yüzde 60'ı toxic. Onlar ban yemesin, buraya belirttiğim için ve toxic olduğum için bazen 5 yıl ban aynen.

@WosTidReis umarım onlar ve siz de 5 yıl ban yersiniz. Adam kayırdığım yok. Şu oyunda kim toksiklik yapıyorsa hepsi 5 yıl banlansın. Yazım oldukça anlaşılır ve basit, neyi anlayamadığınızı anlayamadım.

@WosTidReis umarım onlar ve siz de 5 yıl ban yersiniz. Adam kayırdığım yok. Şu oyunda kim toksiklik yapıyorsa hepsi 5 yıl banlansın. Yazım oldukça anlaşılır ve basit, neyi anlayamadığınızı anlayamadım.

Çoğu oyunda ufak çaplı toxiclikler olabilir bu normal bir şey mal vb. kelimeler her türlü kişinin diyeceği derecede söylemler. Bu tarz kelimeler için ceza verilmesi saçma.

Açıkçası tamamen fikrimi beyan etmek ve düşüncelerinizi merak ettiğim için konu oluşturmak istedim.

Yaklaşık 2013'ten beri LoL oynuyorum. Elmas 1 ve eğlencesine oynadığım platin olmak üzere 2 hesabım var. Yaklaşık 4 ama en kötü şu 3 senedir gerçek hayatta şahit olmadığım tanışmadığım aklımın ucundan bile geçmeyecek derecede saçma ve değişik insanlarla muhatap ve sesli olarak konuşma şerefine nail oldum.
Aralarında şizofreniden tut bipolar bozukluğu olan insanlara ve ailevi değerlerine küfürler bir yana evinin yanmasını isteyenden tut en fantastik bela okuyanlara kadar değişik insanlar.

Ama şunu söylemek isterim ki özellikle son yamadan sonra yaklaşık 10 senedir getirdikleri en iyi güncelleme yeni ban sistemi diyebilirim. Yamanın ilk haftasında abartısız 50-60 tane bildirim aldım ve ilginç şekilde artık psikolojisi bozuk çocuklar konuşamıyor müthiş bir hissiyat :) arkadaş listem dolu ekleyemiyorlar müthiş bir hissiyat :)SS toxicliği yapmaya çalışıyorlar mute atıyorsun müthiş bir his ve oyunu da trolleyemiyorlar :) şimdilik AFK bırakıyorlar. Artık sohbet olabildiğince sessize büründü. Hatta o kadar çok ban atıldı ki oyuncu sayısı bile azaldı sanırım. Uzun lafın kısası bu yeni ban dalgası10 senenin en güzel değişikliğiydi.
Adam dini, milli, ailevi, kutsal sayılabilecek her türlü değer bayrak, vatan, millet, hürriyet dahil ederek sövüyor aynı zamanda taciz, tecavüz içerikli cümleler kuruyor hiçbir şey olmuyor. Ben "mal" yazdım diye 3. kez mute yiyorum. Hem de 1 ay bu sefer.

Adam dini, milli, ailevi, kutsal sayılabilecek her türlü değer bayrak, vatan, millet, hürriyet dahil ederek sövüyor aynı zamanda taciz, tecavüz içerikli cümleler kuruyor hiçbir şey olmuyor. Ben "mal" yazdım diye 3. kez mute yiyorum. Hem de 1 ay bu sefer.
Artık report sistem ne kadar çok kişi reportlarsa öyle çalışıyor. Mesela sana dini milii ailevi kutsal demeden küfür eden birisini sadece 1 kişi reportlarsa ban yemesi zor. Lakin hem kendi takımından hem karşı takımdan 2-3 kişi seni reportlarsa hiçbir şey yazmasan bile sonraki oyunlarda en ufak söylemde ban atıyor. Oyun çok toxicleşti. Oynanmayacak vaziyetin son demlerinde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı