League of Legends RP nasıl kazanılır?

Yer
Istanbul
Şu aralar League of Legends oynuyorum ve Yasuo seviyorum, oynuyorum biraz işte. İdare eder diyebileceğiniz şekilde. Bir skin almak için RP gerekiyor ama oyuna daha yeni başladım yani belki 1 hafta sonra bırakacağım. Bedava RP kazanabileceğimiz siteler var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu aralar League of Legends oynuyorum ve yasuo seviyorum, oynuyorum biraz işte. İdare eder diyebileceğiniz şekilde. Bir skin almak için RP gerekiyor ama oyuna daha yeni başladım yani belki 1 hafta sonra bırakacağım. Bedava RP kazanabileceğimiz siteler var mı?

Kimse bedava RP vermez. Ama bazı siteler %10 veya %15 indirim yapabiliyorlar.

Şu aralar League of Legends oynuyorum ve Yasuo seviyorum, oynuyorum biraz işte. İdare eder diyebileceğiniz şekilde. Bir skin almak için RP gerekiyor ama oyuna daha yeni başladım yani belki 1 hafta sonra bırakacağım. Bedava RP kazanabileceğimiz siteler var mı?
Bir maçta daha önce S- ve üzeri bir derece almadığınız bir şampiyonda S- ve üzeri bir derece alırsanız Hextech sandığı geliyor. O sandıkları anahtarla açarak düşük bir ihtimal de olsa Yasuo skini çıkarabilirsiniz. Ya da maç oynarayarak zamanın puanından alıp küre açarsınız. Onun dışında kimse size bedava RP vermez.

Bir maçta daha önce s- ve üzeri bir derece almadığınız bir şampiyonda s- ve üzeri bir derece alırsanız hextech sandığı geliyor. O sandıkları anahtarla açarak düşük bir ihtimal de olsa yasuo skini çıkarabilirsiniz. Onun dışında kimse size bedava RP vermez.

Ben az önce bir oyuna girdim 4 levelim daha :D adam bir sürü RP Key attı herkeste kullandı teşekkür etti zengin midir hırsız mıdır belli değil SS aldım ama kaydedemedim.(Kopyalamış)

Bir maçta daha önce s- ve üzeri bir derece almadığınız bir şampiyonda s- ve üzeri bir derece alırsanız hextech sandığı geliyor. O sandıkları anahtarla açarak düşük bir ihtimal de olsa yasuo skini çıkarabilirsiniz. Onun dışında kimse size bedava RP vermez.

Yasuo kostümünün çıkması biraz zor ama bu işler şans da gerektiriyor.

Şu aralar League of Legends oynuyorum ve yasuo seviyorum, oynuyorum biraz işte. İdare eder diyebileceğiniz şekilde. Bir skin almak için RP gerekiyor ama oyuna daha yeni başladım yani belki 1 hafta sonra bırakacağım. Bedava RP kazanabileceğimiz siteler var mı?

Oyun içinde sahip olduğunuz şampiyonlar ile bir oyunda s+ kazanabilirseniz hextech kutusu kazanırsınız ayrıyetden oyunda şu anda PulseFire etkinliği var bir görev'de 30 oyun oynarsanız PulseFire küresi veriyor bunların içinden'de yasuo kostümü şansınız varsa çıkartabilirsiniz. Ama oyunda ücretsiz RP gibi bir şey yok biri sana bir link atıpda bak işte ücretsiz RP vs dağıtıyorlar hesap bilgilerini girmen gerekiyor vs derse bu Scam'dir bu tür sitelere itibar etmeyiniz. İyi forumlar :).

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı