Lenovo A7000 mi? General Mobile Android 4G mi?

Performans ve batarya olarak A7000 daha iyi. Kamera, dahili depolama, güncel işletim sistemi alanlarda da GM 4G daha iyi. Amacın oyunsa A7000 daha fazla performans verir. Donanım olarak aradaki fark fazla. A7000 modelinin ekranı Gorilla Glass değil, GM 4G Gorilla Glass 4 kullanıyor.

Performans ve batarya olarak A7000 daha iyi. Kamera, dahili depolama, güncel işletim sistemi alanlarda da GM 4G daha iyi. Amacın oyunsa A7000 daha fazla performans verir. Donanım olarak aradaki fark fazla. A7000 modelinin ekranı Gorilla Glass değil, GM 4G Gorilla Glass 4 kullanıyor.
Lenovo ekran olarak çin malı telefonlardaki gibi midir? Birde 2. el alırken faturası kutusu almak yeterli mi?

Kırılmalara karşı GM 4G modeli kadar dayanıklı değil, muhtemelen daha ucuz bir ekran teknolojisi kullanılmış. Koruyucu cam takabilirsin, eğer bulabilirsen. GM 4G modelinin Gorilla Glass 4 olması kırılmalara karşı Lenovo modeline göre daha dayanıklı yapıyor ve ama bu GM 4G'nin ekranının kırılamayacağı anlamına gelmiyor. Ürünün faturasını al, garantiliyse, İMEİ aracılığıyla da garanti takibi yapılıyor.

Kırılmalara karşı GM 4G modeli kadar dayanıklı değil, muhtemelen daha ucuz bir ekran teknolojisi kullanılmış. Koruyucu cam takabilirsin, eğer bulabilirsen. GM 4G modelinin Gorilla Glass 4 olması kırılmalara karşı Lenovo modeline göre daha dayanıklı yapıyor ve ama bu GM 4G'nin ekranının kırılamayacağı anlamına gelmiyor. Ürünün faturasını al, garantiliyse, İMEİ aracılığıyla da garanti takibi yapılıyor.
Faturasını alayım. Kimlik fotokopisi üstüne şu tarihte şu İMEİ nolu cihazı şu kimlik numaralı kişiden aldım. Diye bir şey yapsam olur mu?

Öyle de yapabilirsin.
Benim tercihim lenovodan yana. Ama şu ekran işi kafamı karıştırıyor. Ekranı Samsung Young gibi veya Ace modeli gibi midir? Bu fiyat aralığİnda öneri yapabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı