Lenovo Ideapad Gaming 3 vs Tulpar T5 v20.3

Bütçe
15000-23000

menesu

Femtopat
Katılım
10 Nisan 2021
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Başlıkta da yazdığım üzere Tulpar T5 v20.3 ve Lenovo IP 3 arasında kaldım. Aşağıya ikisinin de linklerini bırakacağım. Özellik olarak aşağı yukarı aynılar. Yalnızca Monster'da vade farksızı taksit yapılabildiği için +800TL verip SSD'yi Samsung'a(6900 okuma/5000 yazma) yükselteceğim. Bu yandan depolama olarak Monster önde. Ayrıca Monster'daki 3060'ın Max-P olma avantajı var. Diğer bir yandan Lenovo bir tık daha güvenilir geliyor ve ekran olarak 165Hz/100%sRGB önde. Bunların haricinde benzer fiyat aralığında başka önerilere de açığım. Zaten bu fiyat bandında özellikler çok oynamıyor.

Lenovo:

Monster:
 
Monter'ın en büyük avantajı ömür boyu ücretsiz bakım yapılabilmesi malum termal macun fiyatları da almış başını gidiyor böyle güçlü cihazların daha sık bakıma ihtiyacı var.
 
Intel 10. seri işlemciler çok ısınıyor diye biliyorum. Isı bu cihazlarda büyük sorun o yüzden az ısınan birşey bakmak mantıklı olur. Ama cihazı iyi bilen biri varsa belki daha iyi yorum yapabilir.
 
Şu an daha çok Lenovo tarafındayım fakat karşılaşmaya şu bilgisayarı da eklemek istedim. Bunun hakkındaki düşünceleriniz ne olur?


Bu cihaz alınmaz. İşlemcisi eski.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı