Lenovo Ideapad Gaming 3 vs. Tulpar T5 V20.3

CortezCortez

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. 3D modelleme ve render için bir laptop alacağım. Bu iki model arasında kaldım. Sanırım Monster'ın kasası daha iyiymiş.

5800H ve 11800h farkı ve kasası aradaki 2600TL'ye değer mi? Bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.

Ya da farklı bir öneriniz varsa da olur. Minimum RTX3060 16 GB RAM ve 15 inc olacak.

Monster Tulpar T5 V20.3

Lenovo Ideapad Gaming 3

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. 3D modelleme ve render için bir laptop alacağım. Bu iki model arasında kaldım. Sanırım Monster'ın kasası daha iyiymiş.

5800H ve 11800h farkı ve kasası aradaki 2600TL'ye değer mi? Bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.

Ya da farklı bir öneriniz varsa da olur. Minimum RTX3060 16 GB RAM ve 15 inc olacak.

Monster Tulpar T5 v20.3

Lenovo Ideapad Gaming 3

Mümkünse Monster'i al Max-P 3060 ve muxa sahip.

Muhtemelen Monster Tongfang kasa ama alma. Almayın şu Monster'ı. Pişman oldum. :(
Neden pişman oldunuz hocam?

Mümkünse Monster'i al Max-P 3060 ve muxa sahip.
Yanıt için teşekkürler. Sipariş verdim hocam.

Monster da çok kronik sorun var. Markayı kötülemek istemem ama 2 cihaz aldık bin pişman olduk iade ettim
Trendyoldan sipariş ettim hocam. Kronik sorun ve diğer yaşadıklarınız nelerdi? Leptop geldiğinde kontrol edeyim ben de.

Monster da çok kronik sorun var. Markayı kötülemek istemem ama 2 cihaz aldık bin pişman olduk iade ettim

İade edip ne aldınız?
Monster bana ikinci el ürün sattı sıfır diye. Bir ayda laptop ekranı bozuldu. Konu açtım hatta bununla ilgili. Detayları oradan okuyabilirsiniz. Çok ayıp yaptıkları. Umarım pişman olmazsınız.

İade edip ne aldınız?
Monster bana ikinci el ürün sattı sıfır diye. Bir ayda laptop ekranı bozuldu. Konu açtım hatta bununla ilgili. Detayları oradan okuyabilirsiniz. Çok ayıp yaptıkları. Umarım pişman olmazsınız.
İkinci el olup olmadığını en net şekilde neye bakarak anlayabiliriz?

İkinci el olup olmadığını en net şekilde neye bakarak anlayabiliriz?

İçten sorunluysa anlayamazsınız. Dışını kontrol edin. Logoda, kasada ve hava çıkışlarında ezilmeler, bükülmeler, çizikler vs. var mı diye bakın. Bir de ekran çıtası sağlam oturmuş mu ona bakın. Benimki parmağımla bastırınca çıtırdıyordu patladı işte.

İçten sorunluysa anlayamazsınız. Dışını kontrol edin. Logoda, kasada ve hava çıkışlarında ezilmeler, bükülmeler, çizikler vs. var mı diye bakın. Bir de ekran çıtası sağlam oturmuş mu ona bakın. Benimki parmağımla bastırınca çıtırdıyordu patladı işte.
Tamam hocam dediklerinizi kontrol edeceğim.

Neden pişman oldunuz hocam?

Yanıt için teşekkürler. Sipariş verdim hocam.

Trendyoldan sipariş ettim hocam. Kronik sorun ve diğer yaşadıklarınız nelerdi? Leptop geldiğinde kontrol edeyim ben de.

İade edip ne aldınız?

Size direk açtıgım şikayet konusunu göndereyim. Bir önceki siparişimdede ölü piksel vs sorunlar vardı. Müşteri hizmetleri ne kadar iyi olursa olsun ürün kalitesi çok düşük.

Şuan Amazon da indirimde olan bu cihazı sipariş ettim dün.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı