Lenovo V155-15API Nasıldır?

cccemalccc

Kilopat
Mühendislik için kullanacağım ve ara sıra da LOL oynayabileceğim uygun fiyatlı laptop arıyordum. Bu cihaz beni 4 sene götürür mü? Tasarımı ve yeni nesil işlemcisiyle beni cezbetti.

AIDA64 ile testini yaptım Hatay şehrinde. Cihaz işlemci testinde 90 dereceyi gördü ve ortalama 87 derecelerde çalıştı. Lenovo V100 serisi kasalar giriş seviye ona göre düşünüp alın. PES 19 oyununda 720p ve düşük ayarda 55 ve 60 FPS oynatıyor ancak 1080p alınca 20FPS de oynatıyor oyunu. Cihazda biraz zaman oyun oynayınca ısınma hissediliyor. Sıcaklık korkuttu cidden eski Casper bilgisayarımda işlemci testinde bu dereceleri çıkıyordu. IP330 2500U işlemci testinde 80 dereceyi aşmadı ve cihaz serindi. Boşta V155 46 dereceler de idi. TDP sınırı yok sanırım ancak ısınan bir makine olduğu aşikar. BIOS ve sürücüleri güncelledik'den sonra yapıldı test. Bilgisayar benim değildi üniversitede ki kardeşimizin bilgisayarı idi.

Ben de bugün denk geldim. Ekranda backlight bleeding sorunu var mı ve ısınıyor mu cihaz ? Isınıyorsa elleri rahatsız edecek ve terletecek derecede mi ?

Cihazdan hala memnun musunuz? LOL, CS gibi oyunlarda nasıl? Isınması var mı? Ekrandan memnun musunuz?
Cihazdan gayet memnumum Lol de 1080p high ayarlarda 80 fps ortalama. Ayrıca middle earth shadow of mordor oynuyorum 1366x768 çözünürlükte high ayarlarda cihaz maksimum 75 derece oluyor, ortalama 30-35 fps alıyorum o oyundan da. Günlük kullanımda 40-50 derece de çalışıyor ve fan sesi duyulmuyor.
Ben de bugün denk geldim. Ekranda backlight bleeding sorunu var mı ve ısınıyor mu cihaz ? Isınıyorsa elleri rahatsız edecek ve terletecek derecede mi ?
Blacklight bleeding olmuyor. Cihaz ağır oyunlar oynayınca haliyle ısınıyor ben maksimum 75 gördüm. Ellerim terlemiyor ısıyı kasa fazla hissettirmiyor. Pc boştayken 40 derecelerde.

Cihazdan gayet memnumum Lol de 1080p high ayarlarda 80 fps ortalama. Ayrıca middle earth shadow of mordor oynuyorum 1366x768 çözünürlükte high ayarlarda cihaz maksimum 75 derece oluyor, ortalama 30-35 fps alıyorum o oyundan da. Günlük kullanımda 40-50 derece de çalışıyor ve fan sesi duyulmuyor.

Blacklight bleeding olmuyor. Cihaz ağır oyunlar oynayınca haliyle ısınıyor ben maksimum 75 gördüm. Ellerim terlemiyor ısıyı kasa fazla hissettirmiyor. Pc boştayken 40 derecelerde.
Boştayken kucakta kullanılabilir mi ? Alttan dokununca sıcak hissediliyor mu ? Ve sizce alınır mı cihaz ? Ve ekran IPS mi TN mi ?

Ekran parlaklığı az diyorlar sizce nasıl? Yüksek ışık altında ekran gözükmüyor mu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı