Letgo üzerinden tehdit edilmek

Basit bir tartışma yüzünden bu kadar kimse uğraşmaz. Değecek bir şey değil. Başına bela alır. Hadi diyelim bulacak kadar yeteneği var diyelim bu tip kişiler genelde halk ağzıyla inek dediğimiz tipler oluyor. Ve sosyal medya, internet kabadayılığı dışında pek bir şey yapmazlar. Anca esip gürlerler ki bence o tehtidi eden kişi daha çok zorba bir karakter ve zorba kisiler genelde bu tür şeylerden anlamaz her şeyi kaba kuvvetle çözmeye çalışan kişiler olur. Senin önce IP adresini bulacakta sonra adresini bulacakta yanına gelecekte pişman edecek seni emin ol bunları düşünmek bile onu vazgecirmeye yeter üstüne üstlük bunu sağlıklı bir insan yapmayı denemeyi geç düşünmez bile. Ki öyle bir durum olması için onun bence seri katil ya da takıntılı ve yetenekli bir pisikopat olması lazım. Bunada ihtimal vermem. Sen kafanı rahat yastığa koy. Hiçbir şey yapamaz. Endişe edilecek bir şey yok. 🙃

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Letgo'da bir ilanıma mesaj yazıldı. İlgilendim fakat alıcı uygulama dışından gönderim istediği ve şüphe uyandırdığı için ya uygulamadan ya da şehre geri döndüğümde elden olabileceğini söyledim. Sonra ismimi sordu ve IP adresinden seni bulacağım ve ziyarete geleceğiz gibisinden bir şeyler yazdı. Engelledim. Size sorun Letgo üzerinden IP adresi bulma gibi bir şeyler mümkün müdür? Bu tarz olaylar sık yaşanıyor mu pek fazla Letgo'yla satış yapan biri değilim.

Salla geç kurusıkı gibi boş yapmış bende Valorant'a çok yapıyorum.

Merhaba, Letgo'da bir ilanıma mesaj yazıldı. İlgilendim fakat alıcı uygulama dışından gönderim istediği ve şüphe uyandırdığı için ya uygulamadan ya da şehre geri döndüğümde elden olabileceğini söyledim. Sonra ismimi sordu ve IP adresinden seni bulacağım ve ziyarete geleceğiz gibisinden bir şeyler yazdı. Engelledim. Size sorun Letgo üzerinden IP adresi bulma gibi bir şeyler mümkün müdür? Bu tarz olaylar sık yaşanıyor mu pek fazla Letgo'yla satış yapan biri değilim.

Komik, kankam karşındaki muhtemelen internetten haberi bile yoktur hatta böyle işlerin Linux gibi dağıtımlarda daha çok yapıldığı bile bilinir. Adama Linux ne desen o ne diyecekmiş gibi konuşmuş IP falan. IP'den adres buluyorsa benimkini de bulsun karnım acıktı bir tavuk döner söylesin bana.

Sana bundan yapmış, sen de inanmışsın.
mqdefault.jpg

Technopat Haberler

Geri
Yukarı