Letgo üzerinden dolandırıldım

Abilerim kardeşlerim hepinize tek tek teşekkür ediyorum siz sevgili değerli dostlarım. Allah razı olsun.
Elimde Letgo üzerinden mesajlaşmalar, WhatsApp mesajları, numarası (kapatılmış) T.C: Kimlik numarası da mevcut. İlk günler şüphelendiğim için yani iş işten geçtiği gün bu elemanın T.C. Kimlik numarasını birkaç web sitesi üzerinden adres sorgulaması yaptım ve adresini Yaşadığı il, ilçe, mahalle, apartman daire No'suna kadar buldum. Savcılığa gitme gibi bir düşüncem var ama bazı makalelerde 2-3 yıla kadar sonuçlanıyormuş veya dava sonuçlanmadan kapanıyormuş.
Asıl tereddüt ettiğim durum ise şu;
2 sene sonra Askeri mülakatlarda güvenlik soruşturmasında herhangi bir sorun ortaya çıkar diye biraz korkuyorum. Şimdi başıma belayı alıp elimdeki mesleğimden de olmak istemiyorum.
Bu konuyu yarın Emniyet müdürlüğüne bizzat gidip özellikle soracağım.
Tekrardan Allah razı olsun ilginiz alakanız için.
Bu yazıyı paylaşmamın sebebini tahmin etmişinizdir umarım. Allah'a emanet olasınız <3
Hocam sonuç nedir acaba alabildiniz mi paranızı?

Abilerim kardeşlerim maalesef olumlu bir sonuç çıkmadı. Egm'ne gittiğimde durumu buraya yazdığım gibi detaylıca anlattım, komiser bir önerisini dinleyerek ileriye gitmedim, komiserin bir tanıdığının başına gelmiş, ama onu dolandıran tam bir organize suç çetesiymiş. 2 yıl mahkeme sürmüş ortaya sicilinde çıkan bunun gibi olumsuz dava yüzünden bazı mesleklere girememiş. Bunu bana anlatınca hakkımı aramak gibi bir durumum da ortadan kalktı. Ben Allah'a havale ettim Allah bir yerden mutlaka çıkarmıştır.
Şöyle olumlu bir durum da söyleyeyim. Dolandırıldıktan 2 gün sonra Allah karşıma RX 470 ekran kartı satan bir abiyi çıkardı 2-3 ay önce piyasa değeri 800 TL olan kartı inanması güç ama 100TL karşılığında verdi. Yani uzun lafın kısası dostlar Allah kimsenin yanına bırakmaz şükür edersen daha hayırlısını verir.
Kalın sağlıcakla... <3

Abilerim kardeşlerim malesef olumlu bir sonuç çıkmadı. EGM'ne gittiğimde durumu buraya yazdığım gibi detaylıca anlattım, komiser bir önerisini dinleyerek ileriye gitmedim, komiserin bir tanıdığının başına gelmiş, ama onu dolandıran tam bir organize suç çetesiymiş 2 yıl mahkeme sürmüş ortaya sicilinde çıkan bunun gibi olumsuz dava yüzünden bazı mesleklere girememiş. Bunu bana anlatınca hakkımı aramak gibi bir durumum da ortadan kalktı. Ben Allah'a havale ettim Allah biryerden mutlaka çıkarmıştır.
Şöyle olumlu bir durum da söyleyeyim. dolandırıldıktan 2 gün sonra Allah karşıma Rx 470 Ekran kartı satan bir abiyi çıkardı 2-3 ay önce piyasa değeri 800 Tl olan kartı inanması güç ama 100TL karşılığında verdi. Yani uzun lafın kısası dostlar ALLAH Kimsenin yanına bırakmaz şükür edersen daha hayırlısını verir.
Kalın sağlıcakla... <3
Hayırlı olsun hocam, dolandırıcı şahıs ahirette hesabını nasıl verecek merak ediyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı