Lg G3 Ram sıkıntısı

Peasym

Hectopat
Katılım
17 Nisan 2014
Mesajlar
119
Yer
Istanbul, Turkey
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Lg G2 kullanıcısıydım telefonumdan da çok memnundum ama bi anlık sinirle telefon tanınmayacak hale geldi ve ani bi kararla G3 16 gb lik (2 gb ram) modeli aldım. G2 de de 2 gb ram vardı fakat telde 940 mb lik boşluk olduğunu görüyordum G3 te ise 800 ü nadir 1 yada 2 defa gördüm, buda benim canımı sıkıyor sizce teli satıp başka bi tel almalı mıyım yoksa benim kuruntum güncelleme ile düzeltiline bilinir mi ?

Teşekkürler, Saygılar..
 
Değerlerde bir sıkıntı yok, gayet normal. Bunun için telefon mu değiştirilir yahu. :) Hele 300 MB RAM ile kıyaslamayın. RAM değeri arttıkça kullanım da artıyor. Bu zararınıza değildir. 3 GB RAM olsa da yine o civarlarda boş yer kalır. Aradaki fark için gereksiz programları devre dışı bırakmayı deneyin.
 
Android ram canavarıdır. Ram ne kadar fazla olsada boştaki alan az olur. Bu bir sorun yaratmaz. Gerkli olduğunda rami otomatik temizler.
 
Note 3'te 200MB boş ram gördüm. Androidde boşta kalan ram miktarına takılmayın. Hatta ram ne kadar doluysa o kadar iyi şeklinde düşünebilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı