LG G3 VS SONY XPERİA Z2

Şu an bende G3, ablamda Z2 var. Bence g3 daha iyi. Ekran olarak :D süper.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi de güzel sizi yarı yolda bırakmayacak telefonlardır. Ben LG G3 32 GB kullanıyorum size de 3 gb ramli 32 GB hafızalı benim kullandığımdan öneririm G3 alırsanız. Dediğim gibi ikisi de çok güzel kullanışlı telefonlar biraz da sizin içinizin rahat etmesine bağlı ikisini de elinize alın karşılaştırın hangisi hoşunuza gidiyorsa içinize siniyorsa onu alın. Technopat incelemesini de izleyebilirsiniz ayrıca. :)

Bu arada G3 alınmaz diyen arkadaş hayatında eline g3'ü aldı mı diye soracağım, ne söyleyeceğini tahmin ediyorum. :D
 
Ben g2 kullanıgorum. Arkadaşımda g3aldı. Oyun oynayan birisi ve hiç memnun değil.
Valla bilmiyorum. Telefon kendimde var 11 tane de oyun yüklü, Modern Combat 5, Asphalt 8, GTA S:A gibi de android'in en ağır oyunlarını oynuyorum ne takılma yaşadım ne kasma. İnternetteki videolar ve rehberlerdeki videolarda da cihazın oyun performansında başarılı olduğunu söylüyorlar. Artık 1000 TL'lik telefonlar bile her oyunu açarken o donanımdaki bir telefonun kullanıcıyı memnun etmeyeceğini düşünmüyorum. Technopat incelemesinde de Z2 ve G3'ü Modern Combat oynarken karşılaştırıyorlar ve ikisi de çok iyi performans gösteriyor üstelik G3 biraz daha önde götürüyor 2K olmasına rağmen. Ben kendim almadan önce çok araştırdım ve iyi performansı, mükemmel ekranı gibi şeylerden dolayı G3'ü tercih ettim. Arkadaşın telefonuna GTA V'i yüklemeye çalıştıysa bilmiyorum.
 
Yorumlarınız için teşekkürler. Ben de LG'ye yakınım biraz sorun çıkaracağını düşünmüyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yorumlarınız için teşekkürler bende lg ye yakınım biraz sorun çıkaracağını düşünmüyorum.
Memnun kalacağınıza eminim. Şimdiden hayırlı olsun. :) Ama sağlam bir telefon düşünüyorsanız Z2'de alabilirsiniz. Ama ben telefonun orjinal zarif kılıfığını aldığım için hem ısınma hissetmiyorum hem de düşme gibi bir kaygım kalmıyor. Sizde G3 alırsanız öyle yapabilirsiniz. Ve de Z3 çıktığı için Z2 biraz daha geri planda kalıyor. Ama G4 şuan tanıtılmadı bile yani G3 hala çok popüler ve LG'nin amiral gemisi.
 
LG G4 çıkıyor, G3 ucuzlaması bir yana, o 2K ekran işlemciye fazla yük bindirdiği için 'Oyunlarda' bariz bir şekilde farkedilir bir ısınma yapabilir. Eğer LG, G3 için 4000mAh gibi bir orjinal batarya çıkarırsa ben bile alırım. Samsung ne yaptı mesela, S3'ün bataryası yetmiyordu. Bir süre sonra 3000mAh gibi bir batarya çıkardı. İyi satti ama çabuk tükendi. Bende 1 2 ay içerisinde Z2 almayı planlıyorum, G3 almak isterdim bende ısınması sorun değil çünkü telefonda oyun oynamadığım için benim için çok büyük bir sorun değildi. Ama maalesef ekranı çok büyük. Benim tavsiyem Z2 alın, G3'de alabilirsiniz yani pişman etmez işin aslında bu 2 telefon.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı