LG G4 Android 6.0 Güncelleyince Isınma Sorunu

Değerler fazla, yalnız 99 derece yazan kısım doğru göstermiyor. Bende G2 var, oyunlarda 70 dereceleri görüyor açıkçası, bir sorun da olmadı. Telefon şarj da ise oyun oynamayın. Telefonu garantiye vermenizde bir fayda var. Bir de Antutu Benchmark yaparak telefonun o anda ki sıcaklık değerini de paylaşırsanız iyi olur.

Hocam garantiye versem sıfırıyla değişim talebinde bulunsam sıfırıyla değişirler mi? Aynı zamanda kendi kulaklığının sağ tarafından ses gelmemeye başladı durduk yere telefondan müzik dinlerken oldu bir anda ikisini birlikte kendi tam kutusuyla yollasam bana sıfırını gönderirler mi? Telefonu alalı yaklaşık 3.5-4 ay oldu.

Android 6.0 sürümü problemliymiş. LG Güncellemeyi iptal etmiş, mümkünse eski sürüme dön.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tamam hocam şimdi onları kurup yapıyorum testleri yazıcam sizlere.

Bunlar resimler ve sizlere şuanki durumu şu şekilde anlatayım. Ben sim kartımı başka telefona taktım ve g4 ümü %70 şarjla kapattım. Şimdi tesyleri yapmak için açtım ve sadece %70 şarjdan tam 5 dakika içerisinde %62 ye düştü. Isınması ise aniden oldu bu 5 dakika içerisinde bir anda arkada kamera ve tuşların olduğu bölge, önde ise gene kamera hizası ısınmaya başladı (bu anlattıklarım antutu testini yapmadan önce hatta antutuyu google playden yüklerkenki sırada olanlar).

Buda size yazıyı yazdıktan sonraki ısı değerleri. İlk ikisinin 54 deerece olduğu fotoğraf.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2015-12-24-11-16-54.png
    Screenshot_2015-12-24-11-16-54.png
    96,2 KB · Görüntüleme: 488
  • Screenshot_2015-12-24-11-16-49.png
    Screenshot_2015-12-24-11-16-49.png
    52 KB · Görüntüleme: 560
  • Screenshot_2015-12-24-11-16-27.png
    Screenshot_2015-12-24-11-16-27.png
    179,8 KB · Görüntüleme: 485
  • Screenshot_2015-12-24-11-16-14.png
    Screenshot_2015-12-24-11-16-14.png
    68,9 KB · Görüntüleme: 412
  • Screenshot_2015-12-24-11-25-25.png
    Screenshot_2015-12-24-11-25-25.png
    96,4 KB · Görüntüleme: 452
Kardeş senin telefonda bir sorun var telefonu açtığın andan itibaren tabiri caizse telefonun ısınıyor. Format attın mı? Yine aynıysa bence servise başvur. Telefonu hiç düşürdün mü bi arıza falan oluşmuş olabilir mi?

Dostum telefona dışarıdan hiç bir etki olmadı (düşme vs.). Format atmak olayı olmadı ama 1 kere telefonu sıfırladım yani format olarak geçer mi pek bilmiyorum telefonun ayarlardan fabrika ayarlarına dön demiştim ama resimler falan silinmişti sonra telefon açılınca uygulamaları otomatik yüklemeye başladı kendisi ama fotoğraflar felan yoktu tabi bu format yerine geçer mi bilmiyorum? Onun dışın hiçbir şey olmadı telefona. Sizce garantiye versem sıfırıyla değişim talebi istesem değiştirirler mi? Kulaklığında da sorun çıkmıştı sağ tarafından ses çok çok kısık geliyor ikisini birlikte versem? Telefonu alalı 3.5-4 ay falan oluyor ve telefon 6.0 Marshmallow u yüklemeden önce de ısınıyordu gene ama bu kadar değildi ama yüksek bir ısı söz konusuydu. Onuda internette arattım G4 lerde genel bir sorunmuş galiba ısınma öyle gördüm ben de çok irdelemedim.

G4 lerde genel bir ısınma sorunu yok kullanılan 808 işlemci bu yüzden mesela benim telefonumda ısı sorunu yok ama bu hiçbir telefon ısınmaz anlamında değil her telefon numarası ısınır ama makul değerlerde senin değerler ise normal kullanımda bile fazla. Senin telefona servisin bakması lazım sorunu olabilir. Sıfir değişimi için bazı kurallar vardır buna uygunsa sorup talep edersin.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı