LG G4 Kullanıcı Görüşleri

Bu arada telefon 5.5 inch bir ekrana sahip tek elle kullanılmaz gerçi ama yinede sorayım ben.
Şahsen tek elle Galaxy S4'ten daha rahat kullanabiliyorum. G4 mükemmel kullanım şekline sahip... Bunun sebebi ise; kavisli yapılışından. :)

"Oyunlarda ısınıyor mu" sorusuna cevaben: Hayır, LG G4 fazla ısınmıyor.
Bu karşılaştırmayı daha önce S4 kullandığımdan, S4'e göre değerlendiriyorum.

Şahsen tek elle Galaxy S4'ten daha rahat kullanabiliyorum. G4 mükemmel kullanım şekline sahip... Bunun sebebi ise; kavisli yapılışından. :)

"Oyunlarda ısınıyor mu" sorusuna cevaben: Hayır, LG G4 fazla ısınmıyor.
Bu karşılaştırmayı daha önce S4 kullandığımdan, S4'e göre değerlendiriyorum.
Hocam kullanılabilir fakat yinede çok büyük. Mini boyunu'da özellikleri düşük yapıyorlar. Ancak alınabilecek en iyi telefonlardan kavisli yapısına denecek bir şey yok. Bu arada sizde aynı rengi mi kullanıyorsunuz.

LG G4 gerçekten müthiş. Hem kamera performansı olsun, hem de performansı olsun mükemmel telefon. Alacaklara önerim deri kılıflısını alsınlar. Bende bulunan gri plastik kapaklı olan versiyonu ve arkada hemen soyulma mı diyeyim aşınma mı diyeyim arka kapak deforme olmaya başladı. Heralde boyası soyuluyor.

LG, Sony gibi yapıp küçük boyutlu telefonlarına özellikleri aynı tutsa bence küçük ekran seven telefon kullanıcıları için iyi bir fırsat yakalatmış olur. Çünkü çoğu kişi büyük ekranlı telefon sevmeye biliyor bu yüzden LG bu özellikleri ana telefona yakın tutsa mini modeli daha çok alınır. Örnek verecek olur isek:
LG G3= Qualcom Snapdragon 801
G3 Beat= Qualcom Snapdragon 400
Sony Xperia Z3= Qualcom Snapdragon 801
Sony Xperia Z3c= Qualcom Snapdragon 801
Bu bütün markalar için geçerli çünkü bu satış politikasını izleyen bi sony var.

Hocam kullanılabilir fakat yinede çok büyük. Mini boyunu'da özellikleri düşük yapıyorlar. Ancak alınabilecek en iyi telefonlardan kavisli yapısına denecek bir şey yok. Bu arada sizde aynı rengi mi kullanıyorsunuz.
Evet, oldukça büyük bir telefon. Özellikle minik ellere sahip kişiker için pek uygun olduğunu sanmıyorum.
LG G4'ü alan ya da almayı düşünen kişiler daha çok Note 4 tarzında olup ancak daha rahat kullanım sunduğundan tercih ediyor diyebilirim.

Benim G4'ün rengi plastik granit gri renginden. Deri kapaklısı pek hoşuma gitmedi, yakından bakınca uzaktan yani reklamlarda göründüğü gibi görünmüyordu.

Evet, oldukça büyük bir telefon. Özellikle minik ellere sahip kişiker için pek uygun olduğunu sanmıyorum.
LG G4'ü alan ya da almayı düşünen kişiler daha çok Note 4 tarzında olup ancak daha rahat kullanım sunduğundan tercih ediyor diyebilirim.

Benim G4'ün rengi plastik granit gri renginden. Deri kapaklısı pek hoşuma gitmedi, yakından bakınca uzaktan yani reklamlarda göründüğü gibi görünmüyordu.

Sizinkinin de arka kapağı deforme oldu mu acaba hocam?

Sizinkinin de arka kapağı deforme oldu mu acaba hocam?
Ben aldığım günden beri şeffaf kılıfla kullandım, kullanıyorum, o nedenle öyle bir şey olmadı.
LG G4 oldukça sağlam bir kasaya sahip, öyle kolay deforme olacağa da benzemiyor ama. :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı