LG G4 mü? HTC One m9 mu?

Kaliteli telefondur. Linkini yolladığım karşılaştırmaya bakabilirsiniz. LG G4 kadar olmasa da çok iyi bir kamerası var. LG G4 biraz daha aydınlık çekiyor. Diyafram açıklığından dolayı. Ama G4'ten daha dayanıklıdır. G4 ün parlak plastik kenarları çok zarar görüyor.https://www.google.com.tr/url?sa=t&...uAIwAA&usg=AFQjCNFGs8fm8-SxBh9jXdxb4372W-b1zw buradan bakabilirsiniz. Nötr 4'ün dayanıklılık testini de yine aynı kanalda bulabilirsiniz. Açık ara daha dayanıklıdır NOTE 4.

Teşekkürler ama touchwiz ilerde kasma yapacaktır eminim.Bende s4 vardır ve güncelleme geldıkce kasmaya basladı.g4 hem stabıl hem tasarımı güzel ayrıcı dayanıklılık olarak htc iyi ama ısınma var işte devamlılık getirmez ömrü biter dediğiniz gibi.

Sağlamlık, performans, uzun pil ömrü, canlı renkler vb. bakımdan One M9 her türlü daha iyi diye düşünüyorum.

Sağlamlık konusunda m9 biraz daha iyi olabilir(nötr 4 ikisinden de öndedir) Pil kullanımı konusunda da m9 çok daha iyidir.(daha doğrusu G4 çok kötüdür )(note4 yine ikisiyle de yarışır ) performans konusunda da birbirleriyle yarışırlar. Ama benim söylemek istediğim şu ki Note 4 bu 3 kategori ve ekstradan ekran deneyimi olarak M9'a da G4'e de nal toplatır. 20 nm mimarisi ve yeni nesil amoled ekranı 2k ekranı olmasına rağmen oldukça verimli bir pil performansı ortaya koyar. Samsung düşünmüyorsan da tasarımıni beğendiğini al. Ama M9un kamerasını vasat ve vasatın alti bir görüntü verebildiğini unutma.

Lg g4 ü alacagım gibi duruyor note biraz kaba bir telefon recep abinin de dediği gibi lg ye daha çok güncelleme gelecektir.

S4'ün arayüzüyle karşılaştırmak çok yanlış. Ama tabii sizin seciminiz G4 te stabildir. Bir kılıf ve kap ile kullanacaksanız G4 daha uygun seçim olabilir.
Kılıf ve kab her telefonda kullanırım suan 5s satıyorum bir yerinde kılcak cizik yok o konuda hassasım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı