LG G4 vs Note 4

Berk Mete

Megapat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: ASUS PRIME H610M-K, İşlemci: Intel Core i3-12100F, Ekran Kartı: ASUS Dual GeForce RTX 3050 OC Edition, RAM: 2x8 GB GoodRam IRDM X 3200MHz CL16 DDR4, SSD: KIOXIA EXCERIA 500GB NVMe M.2 SSD. HDD: WD 2TB Blue 256MB 7200rpm SATA 3.0.
Önümüzdeķi hafta içinde yeni cep telefonu alacağım. Lg G4 ve Samsung Galaxy Note 4 arasında kaldım. İki telefondan birini alıcam. Hangisini önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
G4 G4 G4. Samsung'a para verenin aklına şaşayım o_O

Alıyorsun 3-4 ay sonra yavaş yavaş oyunlarda kasmaya, ara menüde donmaya ve bazen durduk yere bildirimler gelmemeye başlıyor açıp kapayınca geliyor. Alsan bile ilk 3-4 ay iyi ki almışım arkadaş diyorsun fakat sonradan telefon azıtmaya başlıyor. Çıldırmak içten bile değil Samsung S6 vardı satıp İphone 6 aldım şuan rahatım tek sıkıntısı şarj ve hep öyle kalsın. Eğer ikisi arasında kaldıysan biraz bekle ve G4 al. İlk sürümlerde her markada bir sıkıntı çıkabiliyor çünkü, tavsiyem bekleyip G4 alman yönünde. Belki de benim S6 sıkıntılıydı.
Ha bir de Note 4 kullanan arkadaşlarım var, memnun değiller. Ayrıca şunu da belirteyim telefonu elime aldım incelerken ara menüde donup kaldı. Tekrar tekrar söylüyorum Samsung adam olana kadar Samsung önermem. (y)

G4 G4 G4. Samsung'a para verenin aklına şaşayım o_O

Alıyorsun 3-4 ay sonra yavaş yavaş oyunlarda kasmaya, ara menüde donmaya ve bazen durduk yere bildirimler gelmemeye başlıyor açıp kapayınca geliyor. Alsan bile ilk 3-4 ay iyi ki almışım arkadaş diyorsun fakat sonradan telefon azıtmaya başlıyor. Çıldırmak içten bile değil Samsung S6 vardı satıp İphone 6 aldım şuan rahatım tek sıkıntısı şarj ve hep öyle kalsın. Eğer ikisi arasında kaldıysan biraz bekle ve G4 al. İlk sürümlerde her markada bir sıkıntı çıkabiliyor çünkü, tavsiyem bekleyip G4 alman yönünde. Belki de benim S6 sıkıntılıydı.
Ha bir de Note 4 kullanan arkadaşlarım var, memnun değiller. Ayrıca şunu da belirteyim telefonu elime aldım incelerken ara menüde donup kaldı. Tekrar tekrar söylüyorum Samsung adam olana kadar Samsung önermem. (y)
Note 4 şuan samsung'un en sorunsuz telefonudur. S6'da zaten kasasından dolayı eli yakacak bir ısınma ve fazla bellek kullanımı var. Ancak Note 4'de bu sorunların hiçbiri yok. Yeni nesil telefonların içerisinde en az ısınan ve şarjı uzun giden telefonlardan bir tanesi. Ayrıca Note 4'ünde kasmaya başladığına inanmıyorum. Ben iPhone 6'nın yanı sıra S4 Mini kullanıyorum. 1 Seneyi doldurdu ama hiçbir problem yaşamadım. Gerek S Pen, gerek geniş ve güzel ekranı dolayısıyla en alınası telefondur.

Öyledir muhakkak, ama şunu söyleyebilirim daha önceden kullandığım hiçbir Samsung cihazdan (mobil) memnun kalmadım ayrıca bana sorarsan G4'ün tasarımı Note 4'ten daha hoş. Daha önce G2 kullandım aşırı derecede memnun kaldım o telefondan. Şarjı çok uzun süre gidiyordu, fazla konuşmaya gerek yok benim tercihim G4 yönünde olurdu kesinlik ile.

Öyledir muhakkak, ama şunu söyleyebilirim daha önceden kullandığım hiçbir Samsung cihazdan (mobil) memnun kalmadım ayrıca bana sorarsan G4'ün tasarımı Note 4'ten daha hoş. Daha önce G2 kullandım aşırı derecede memnun kaldım o telefondan. Şarjı çok uzun süre gidiyordu, fazla konuşmaya gerek yok benim tercihim G4 yönünde olurdu kesinlik ile.
Tasarım göreceli bir kavram olduğu için bunu bir artı olarak sayamazsınız. Artı olarak benim önceki telefonumdu LG G3'dü. Bilenler bilir piyasanın en çok ısınan ve şarjı kısa giden telefonudur. Ancak G2 güzeldi onu da tecrübe ettim. Fakat LG G3'den memnun kalmadım ben. Note 4'de bir kasma takılma veya yavaşlama durumu yok. Mağazalara gidip tecrübe edebilirsin. Isınma ve şarj olarakta dediğim gibi en az ısınan amiral gemilerden biri ve şarjı da buna bağlı olarak çok iyi dayanıyor. G4'e kötü bir telefon demiyorum, ancak Note 4 kullanım kolaylığı, kalemi ve sorunsuz olması nedeniyle onu öneriyorum.

Farkettiysen '' ayrıca bana sorarsan G4'ün tasarımı Note 4'ten daha hoş. '' demişim yani bana GÖRE :) Bak öyle değildir demiyorum ancak bende sana Samsung telefonlardan tecrübelerimi söylüyorum, evet belki ilk 6-7 ay dayanıklı olabilir ama sonrası çile gibi oldu bana. Note 4 kullanmak kısmet olmadı ancak G4'ü çok beğendiğimi söyleyebilirim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı