LGBT bireylerin toplumdaki yerleri nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
LGBT'ye bir şey demiyoruz ama gözümüze soka soka bunu anlatıp başkalarına saygısızlık yapın , sonra bizden saygı bekleyin çok şey bekliyorsunuz.
 
6.sayfadan sonrasını okumadım oraya kadar okuduklarıma cevap veriyorum bir arkadaş doğanın kanununu bozduğunu söylüyor. Evet bu doğrudur. Çünkü insan LGBT bireyiyse üreme imkanı yoktur. Bir erkek bir erkekten nasıl çocuk yapabilir ki veya bir kadın nasıl bir kadından çocuk yapabilir ki? Dinimizde (inanmayanlar olabilir beni ilgilendirmez.) Yasaklanmış bir durumdur helak olan toplumlar vardır. Şahsen ben LGBT bireylerine saygı duyarım ama tamamen karşıyımdır da. Ülkemde ister miyim diye soruyorum kendime; hayır istemem şahsen.
 
Yani kısaca özet. Kimse kimseden üstün değil. Kimliğimizde T.C. yazıyor. Ülke vatandaşıyız. İsteyen istediği şeyi yaşasın. Bunu göze sokmaya gerek yok.
 
Bizi ayrıştırmayın diyorsunuz, toplumdaki yerimiz ne diye tartışma açarak kendinizi ayrıştırıyorsunuz. Şu zamana kadar hiç aklı başında birine rastlamadım. Alayı ahlaksız, saygısız, mantık dışı hareketleri gelişmişlik olarak algılayan ucubelerdi. Genellemiyorum ama çoğu öyle.
 
Bir ülkeyi bir toplumu sadece insaniyetle yönetemezsiniz, eğer öyle olsaydı ülke yıkıp yerine ülke kuranlar harbiye kökenli değil güzel sanatlar çıkışlı olurdu.

Şu anda bu konuyu sosyal açıdan tartışıyoruz.

Müslüman hepsini kapsamaz, lütfen kelime anlamına bakın

İslam'ın şartlarını yerine getiren herkes Müslüman'dır.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı