LGS 2 haftada matematik neti nasıl arttırılır?

Mantığını öğrenmesi gerekiyor. 14 günde hangi bölüm gerekiyorsa o bölümün ve o bölümle bağlantılı olan bölümlerin mantıklarını baştan sonra öğrenmesi gerekiyor. Test çözerek falan yapılacak bir iş değil mantığı çözdükten sonra teste bile gerek kalmaz ama bunun için kafasının basması da lazım mantığı çözemezse ezberle hiçbir yere varamaz.
 
Hocam temel matematik bilse bile ortalama 5 10 net yapabilmesi lazım ama eğer çalışırsa
neden olmasın.
 
Arkadaşlar kardeşim bu yıl LGS'ye girecek matematikten 1-2 net yapabiliyor. En azından 8-9-10 net yapabilmesi için ne yapması gerekiyor?
1-2 Net nedir hocam? Kafası çalışmıyor kokuda mı almıyor? Kitapçığı koklasa 7-8 net yapar zaten. Ben sıfır çalışma LGS Mat 19-1 yapmıştım. Çalışırsa 14 Günde 10 net çok rahat yapar disiplini çocuğa oturt.
 
1-2 net nedir hocam? Kafası çalışmıyor kokuda mı almıyor? Kitapçığı koklasa 7-8 net yapar zaten. Ben sıfır çalışma LGS mat 19-1 yapmıştım. Çalışırsa 14 günde 10 net çok rahat yapar disiplini çocuğa oturt.

Yaptığınız çok kırıcı bir yorum. Çocuk çalışmamış ve o yüzden yapamıyor ama bunu kokuda mı almıyor diye yorumlamaya hakkınız yok. Sıfır çalışma ile de 19-1 yapılmaz bunu da söylemek isterim ve 3. olarak 14 günde 8 net artırmak gayet zor bir şeydir siz sanırım zamanında bayağı bir çalışmışsınız ve şu an anın rahatlığı ile millete laf söylüyorsunuz fakat kafanızdaki gibi bir dünya yok. Söylediğin yorumlardan bakarak LGS ile alakan olmadığını görüyorum gayet açık yalan söylüyorsun ama ben senin çocukluğuna vereceğim millet sabah akşam çalışır 19-1 yapamaz siz bir de burada sınava girecek çocukların aklını çeliyorsunuz motivelerini alıyorsunuz...

Tamam abi burası sanal alem istediğini yazabilirsin fakat bu kadar da görgüsüz usulsüz olunmaz sırf kendi egonu tatmin etmek için yorum atıyorsun bir de yalan söylüyorsun sıfır çalışma ile neredeyse fulledim diyorsun aynen kanka kesin öyledir zaten. Bunun gibiler böyle söyler sonra eve gidip tazı gibi çalışır sabahtan akşama.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı