LGS 2021 nasıl geçti?

Biteli 8 dk oldu.
Sınav nasıl geçti?
Genel olarak girdiğim en basit denemelerden biri olduğunu söyleyebilirim.Sadece 1 gün çalışarak sınava girmiş bulundum ve matematik hariç pek zorlanmadım.Kendi okulumuzda girmiş olmamızın vermiş olduğu avantajlar da var tabii.Görevliler de çok yumuşak kişilerdi sağolsunlar :) sözel bölümün bu kadar kolay olmasını beklemiyordum açıkçası.

Genel olarak girdiğim en basit denemelerden biri olduğunu söyleyebilirim.Sadece 1 gün çalışarak sınava girmiş bulundum ve matematik hariç pek zorlanmadım.Kendi okulumuzda girmiş olmamızın vermiş olduğu avantajlar da var tabii.Görevliler de çok yumuşak kişilerdi sağolsunlar :) sözel bölümün bu kadar kolay olmasını beklemiyordum açıkçası.
Maskeyi bile çıkartmadılar, ne şanslı adamsınız.

Aynen işte, kardeşimle doğruladık! ;) 450 üstüne bile çıkabilir not, hayatımda ilk kez sınav için dua edeceğim bakalım işe yarıyor mu :D
Türbeye gitmiş birileri, belki yarıyordur. 450 ile rahatlıkla BAL girersin. Bal derken Beşiktaş Anadolu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı