Matematik çok kötü geçti, 380 diye tahmin ediyorum. Boşa çalışmışım o kadar.
Bence her şey tam tersi olacak. Kardeşim 405 ve 410 arası bekliyor. Umarım başarırsınız.
Matematik çok kötü geçti, 380 diye tahmin ediyorum. Boşa çalışmışım o kadar.
Umarım ama ben 480 bekliyordum, çok kötü geçti.Bence her şey tam tersi olacak. Kardeşim 405 ve 410 arası bekliyor. Umarım başarırsınız.
İstanbul'da en düşük Anadolu lisesi kaç puan olur sizce bu sene?
Anadolu lisesi var Anadolu lisesi var. Hangileri?
Ne kadar saçma bir sistem.Dediğiniz gibi, geçen sene. Bu sene verilmedi, 1-2 hafta sonra gidip okuldan alabiliyormuşuz diye biliyorum.
Beklediğinden düşük alan arkadaşlar hemen üzülmesin. Asıl önemli olan yüzdelik diliminiz. Ki okuduğum kadarıyla matematik çoğu kişi için iyi geçmemiş. Durum size özel olmayabilir.
Ben girmedim ama biraz önce sorulara baktım. Matematik sorularının çoğunda küçük bir veriden daha büyük şeyler çıkarmamızı bekliyor. Kardeşim bir soruyu hocasına gönderdi kadın 10 dk'da çözdü. Ve bunları çocukların 1,5 dk'da çözmesi bekleniyor. Bence lise sınavı için gereksiz zorlama.Biteli 8 dk oldu.
Sınav nasıl geçti?
Ne kadar saçma bir sistem.
Sınav zaten bitmiş, sonradan girebilecek kişilerde yok. Verilmemesinin sebebini anlamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.