Merhaba, LGS 26 öğrencisiyim. Normalde bu sene LGS'yi çok basit beklerken zor bir sınavla karşılaştık. LGS 26 nasıl olur?
Ben zor bit sınav görmüyorum şahsen, her sene seviyeyi aşağı çekiyorlar. Bu seviyedeki bir sınavın zor olma ihtimali yoktur herhalde.Normalde bu sene LGS'yi çok basit beklerken zor bir sınavla karşılaştık.
Gayet saçma bi soru sadece kaygı getiren.Zor olması bişey kaybettirmezde kazandırmazda sadece çalış.Çalış ve yap.Merhaba, LGS 26 öğrencisiyim. Normalde bu sene LGS'yi çok basit beklerken zor bir sınavla karşılaştık. LGS 26 nasıl olur?
Kolay olan sadece 4 soru var. Bunları gösterip 'kolay' demek, anlamsız bir ispat çabasıdır.Ben zor bit sınav görmüyorum şahsen, her sene seviyeyi aşağı çekiyorlar. Bu seviyedeki bir sınavın zor olma ihtimali yoktur herhalde.
Eki Görüntüle 2513278
Eki Görüntüle 2513279
Ben zor bit sınav görmüyorum şahsen, her sene seviyeyi aşağı çekiyorlar. Bu seviyedeki bir sınavın zor olma ihtimali yoktur herhalde.
Eki Görüntüle 2513278
Eki Görüntüle 2513279
ilk soruda , çarpanlarına ayırmak ikinci soruda da pisagor kullanılacak. Zor bir hali yok ki sadece öğrenciyi kaygılandırmak ve uzun bir çözüm aşamasına sahipmiş gibi gösterilmek üzere hazırlanmış sorular bunlar.
Çözümleri beni ilgilendirmez. Sadece matematikteki ilk 2 soruyu gösterip gerisini göstermemesine tepki gösterdim.ilk soruda , çarpanlarına ayırmak ikinci soruda da pisagor kullanılacak. Zor bir hali yok ki sadece öğrenciyi kaygılandırmak ve uzun bir çözüm aşamasına sahipmiş gibi gösterilmek üzere hazırlanmış sorular bunlar.
İlk 2 sorunun son 2 sorudan farkı var mı ?Çözümleri beni ilgilendirmez. Sadece matematikteki ilk 2 soruyu gösterip gerisini göstermemesine tepki gösterdim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.