LGS bir tek bana mı zor geldi?

İmkansız bir tahmin bu. Adam 350 ile %2 dilime giriyorsa, 400'lük adam %0.5'e girer. E o zaman 450 alan adam %0.01'e mi girecek? O zaman senin dediğine göre fen lisesi %0.05'in altında olma zorunluluğuna girer.
Tahminime göre 350 ile %10- 15'lik dilime girer.
Ya %10-%15 bile benim için yeter cidden ya inşallah onu alırım.

Aslına sizin işiniz daha kolaydı tek 1.dönemden sorumlu tutuldunuz azıcık çalışaydınız be aga. Biz ilk Lgs'ye girenler daha ne tür sınav olacağımızı bile bilmiyorduk. Önce test dediler sonra yazmalı sonra tekrar teste döndü. Üstelik 2 dönemden de sorumluyduk.

İmkansız bir tahmin bu. Adam 350 ile %2 dilime giriyorsa, 400'lük adam %0.5'e girer. E o zaman 450 alan adam %0.01'e mi girecek? O zaman senin dediğine göre fen lisesi %0.05'in altında olma zorunluluğuna girer.
Tahminime göre 350 ile %10- 15'lik dilime girer.

Fen lisesine göre değişir o olay. Sınava girenlerin ortalamasına göre de değişir.
Fen liselerinin puanı illa 450 üstü olursa öğrenciler nasıl girecek?

Aslına sizin işiniz daha kolaydı tek 1.dönemden sorumlu tutuldunuz azıcık çalışaydınız be aga. Biz ilk Lgs'ye girenler daha ne tür sınav olacağımızı bile bilmiyorduk. Önce test dediler sonra yazmalı sonra tekrar teste döndü. Üstelik 2 dönemden de sorumluyduk.
Öyle demekle olmuyor işte. 1. dönem olması soruların çıtır çerez geleceği anlamına gelmiyor. Azıcık çalışsaydın diyorsun tüm yıl çalıştım o matematiği adam akıllı çalışan (ordinaryüs seviyesini kastetmiyorum) kişiler bile yapamadı. Ayrıca böyle kendi zamanını çok sıkıntılı anlatmana gerek yok çünkü senin zamanında normalde iyi yapan yine iyi liseye gitti yüzdelik dilimi iyi olduğu için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı