LGS bitti

Neden sessizleştiniz?
Bu kafayla sınavdan düşük almana şaşırmadım dostum. Sana mantıklı bir şekilde burada kaç kişi anlattı sen her seferinde anlamamak için elinden geleni yapıyor gibisin, farklı farklı şeyler söylüyorsun basit olsaydı ben de daha az çalışsaydım demenin neyine cevap vereyim, içimden yazık kafana dedim geçtim.

Kolay bir sınav ve yüksek okul puanları ile teog'un farklı bir versiyonu , geometri bilmeyen öğrencilerin okuduğumuz fen lisesilerinde 9.sınıf olarak yerleşmelerini göreceğiz...

Hocalarım hatırladığım kadarıyla baktım şöyle oldu

Türkçe : 19 d 1 y
ara dersler full
Mat 15 doğru 3 yanlış 2 boş
Fen 3 yanlış

Bu okul taban 449 küsür hesaplayınca 450 çıkıyor puanım zorlamayla girilir mi sizce?
Biraz zor gibi puanlar yükselecek.

Ben de sizin gibi insanların kafasında beyin yerine makine olduğunu düşünüyorum. Beyniniz bilgisayar olmuş sizin, bir tek biz taktırmadık HAYATTA BİR TEK BİZ HİLE YAPMADIK ve SONUCU DA TAMAMEN REZALET.
O bilgisayara beyin deniyor kral sende de bu dediklerinden sonra olmadığını düşünüyorum :D Ayrıca Türkçeden 17 yanlış yapmayınca (senin gibi) hile yapmış olmuyoruz.

O bilgisayara beyin deniyor kral sende de bu dediklerinden sonra olmadığını düşünüyorum :D Ayrıca Türkçeden 17 yanlış yapmayınca (senin gibi) hile yapmış olmuyoruz.
söylediklerimin tam tersiymiş doğru yanlış bilgilerim :'D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı