LGS bitti

Teknik olarak en zor sinav 2021 net ortalamasi toplaminda en dusuk sene olarak cikiyor
Bana inanmayanlar buyursun şöyle bir meydana alayım. @bugar55 Hocam ne de güzel anlatmış. Çok teşekkür ederim hocam sabahtan beri benimle dalga geçiyorlar

Sizinki de bu kadar kolay olsaydı yine bir sürü 500 olurdu. Yüksek puan fazla olduğundan yüzdelik değişmezdi. Okulunda değişmezdi.
Tamam düşük puan yapanlar siz olsaydınız keşke.

Keşke bizimki de öyle olsaydı ben de daha iyi bir liseye gitseydim
Canım kardeşim insanlar ne anlatıyor sana burada? Sınavın basit olmasıyla senin iyi bir liseye gitmen arasında bir bağlantı yok. Yüzdelik dilimlere göre hesaplanıyor sınav sonucun anlattım ya sana.
Bu tarz sınavlarda sınavın kolay ya da zor olması bir şey değiştirmez. Sınav kolaysa herkes yapar ona göre bir puan alırsın zorsa da daha az kişi yapar ona göre alırsın. Örnek vermem gerekirse bir yılki kolay sınavda sen tüm derslerden 5 yanlış yaparsan alacağın puan zor bir sınavda tüm derslerden 5 yanlış yaptığın puandan düşüktür.
Puan o yüzden önemsiz yüzdelik dilim önemli.

Canım kardeşim insanlar ne anlatıyor sana burada? Sınavın basit olmasıyla senin iyi bir liseye gitmen arasında bir bağlantı yok. Yüzdelik dilimlere göre hesaplanıyor sınav sonucun anlattım ya sana.
Canım abim, diyorum ki keşke bizimki basit olsaydı da biz kafa yormasaydık ben şu an iyi okula gitmeyi bıraktım az çalışmayla bu okula girseydim keşke.

Ben zor olmasını istiyordum şahsen. Çok zor olsun kimse yapamasın. Ak ile kara daha belirgin olsun istiyordum.
Bize öyle bir sınav girdi bu sınavın zor ya da kolay olmasını sağlayan yere de hakkım zehir zıkım olsun inşallah diyorum.

Neden sessizleştiniz?

Canım abim, diyorum ki keşke bizimki basit olsaydı da biz kafa yormasaydık ben şu an iyi okula gitmeyi bıraktım az çalışmayla bu okula girseydim keşke.

Bize öyle bir sınav girdi bu sınavın zor ya da kolay olmasını sağlayan yere de hakkım zehir zıkım olsun inşallah diyorum.

Neden sessizleştiniz?

Çünkü anlamıyorsun başarısızlığını başkasına yüklüyorsun. Kimse de senle kafayı yormak istemiyor. Bende artık uğraşmak istemiyorum geri kalan hayatında başarılar dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı